Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Strastveni su: Ova tri horoskopska znaka imaju najveću želju za seksom

Shutterstock
11.01.2023.
u 22:03

Neki su znakovi prirodno skloniji seksu, dok je za druge vjerojatnije da će se za tim baviti kada su im ostale potrebe zadovoljene

Iako svi znakovi uživaju u seksu, njihove intimne veze i potreba za fizičkim dodirom vođene su njihovim astrološkim položajem. To dovodi do toga da su neki znakovi prirodno skloniji seksu, dok je za druge vjerojatnije da će se za tim baviti kada su im ostale potrebe zadovoljene. U nastavku pogledajte koja to tri horoskopska znaka imaju najveći seksualni nagon i neprestano razmišljaju o strastvenim aktivnostima pod plahtama, piše Pinkvilla.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Škorpion

Škorpioni poznati su po svom velikom seksualnom nagonu, koji potiče njihova potreba za avanturom i intimnošću. No to za njih nije samo igra brojkama. Škorpioni su također vrlo izbirljivi sa svojim partnerima i drže visoke standarde. Njihova seksualna inteligencija je jako razvijena pa vrlo lako mogu razlikovati emocije od tjelesnog zadovoljstva.Škorpion vlada osmom kućom Zodijaka u kojoj do izražaja dolaze strast, seks, rođenje, smrt, reinkarnacija i misterija. Jedna od glavnih osobina škorpiona je senzualnost koja je baš zarazna. Iako mogu vrlo lako odvojiti seks od emocija, škorpioni ipak najviše uživaju u seksu s voljenom osobom. Ako im se netko svidi, nastojat će svaki slobodni trenutak iskoristiti kako bi partneru pokazali da im je privlačan i da žele zadovoljiti njegove potrebe. 

Bik

Ovaj znak voli strast i maženje. Bikovi su nevjerojatni u krevetu jer imaju vrlo izravan pristup prema njemu što im dobro ide. Seks im je prirodan kao disanje ili jelo. Pod vladavinom Venere, planeta ljubavi, Bikovi su posvećeni senzualnoj ljubavi i romantici. Njihov seksualni nagon prolazi kroz razdoblja ekstrema - ili će izdržati cijelu noć ili će se samo htjeti maziti i maziti cijelu noć. 

Ovan

Ovnovi vole zavoditi i uživaju u uvodu u seks gotovo jednako kao i u samom činu. Ovnove bismo mogli opisati kao glavne seksualne akrobate Zodijaka. Imaju golemi seksualni apetit, a seks s njima nikada nije dosadan. U krevetu često izvode razne 'vratolomije', što ekstremnije – to bolje. Ovnovi priznaju da imaju gomilu fetiša o kojima otvoreno govore, a otvoreno će priznati i da nema toga što u seksu ne bi probali. Ovnove karakterizira samouvjerenost, a dokazana je činjenica da u seksu najviše uživamo kad je naše samopouzdanje na visokoj razini.

Pouzdani i nesebični: Ovo su najsuosjećajniji horoskopski znakovi!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije