Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatni rezultati

Očistite hrđu i kamenac bez muke: Treba vam samo jedan neobičan proizvod!

pixabay
11.01.2023.
u 07:00

Možda zvuči neobično, ali čini se da djeluje i na slavinama i na umivaonicima

Ako je vaš sudoper pun tvrdokornih mrlja, ne bojte se jer rješenje možda već stoji u vašem ormariću. Prema objavama u grupi koja se bavi savjetima za čišćenje, kečap od rajčice navodno izvrsno djeluje kao sredstvo za uklanjanje mrlja, a rezultati to i dokazuju.

Trik je jednostavan. Poprskajte kečap preko zahvaćenog područja, ostavite da odstoji sat vremena, zatim ga obrišite i uživajte u blistavom rezultatu. Možda zvuči neobično, ali čini se da djeluje i na slavinama i na umivaonicima, izvještava Mirror.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`:

1/5

Objavljujući u Facebook grupi Mums Who Clean, jedna je članica rekla: "Tko god je smislio trik za umak od rajčice, taj je genij. Probala sam sve i ništa nije uspjelo ovako. Bez ribanja, bez truda. Oduševljena sam."

Foto: Facebook Leo Nicolier

U međuvremenu drugi su komentatori brzo podržali njezinu tvrdnju i podijelili svoje priče o uspjehu.

"Samo sam to stavila oko baze, ostavila preko noći i isprala te očistila kao i obično. Bilo je savršeno", glasio je jedan odgovor, dok je druga korisnica dodala: “O, nevjerojatno, moj je umivaonik bio užasan. Ostavila sam ga preko noći s kečapom i rezultat je nevjerojatan!”

Stručnjakinja podijelila recept za otopinu koja prašinu drži dalje od namještaja i do mjesec dana:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije