Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Što žene žele od muškaraca na prvom spoju? Ovo je dobro znati...

Što žene zaista žele i očekuju od prvog spoja? Riječ je o nečemu što vam, vjerojatno, nikada ne bi palo na pamet.
07. srpnja 2019. u 10:21 2 komentara 2724 prikaza
Pogledajte galeriju 1/8

Planirate uskoro ići na neki prvi spoj s osobom koja vam se sviđa? Ili ste imali nekoliko prvih spojeva koji su završili s nadom da ćete se vidjeti opet, no to se nije dogodilo, a vi ne znate zbog čega?

Kako ne biste imali ovakve "upitnike iznad glave", provedeno je istraživanje koje je imalo za zadatak dati odgovore na ta pitanja. 

Što žene zaista žele i očekuju od prvog spoja? Riječ je o nečemu što vam, vjerojatno, nikada ne bi palo na pamet.

Istraživanje je pokazalo da se žene žele osjećati ugodno na prvom spoju i to je preduvjet da bi se dogovorio i ostvario i drugi, pokazalo je istraživanje provedeno u organizaciji portala za online upoznavanje Match.com, u kojem je sudjelovalo pet tisuća samaca.

Osim toga, žene voli čuti komplimente tijekom prvog susreta i ako im to druga strana pruži, vjerojatno će se odlučiti i za ponovni susret. 

Žene vole i kada im partner plati večeru ili piće, pričekaju ih ako slučajno kasne i pritom ne prigovaraju, zagle ih kao dobrodošlicu i poljube u obraz.

Ono što će ih svakako odbiti jest ako muškarac tijekom njihova susreta stalno provjerava svoj telefon, kasni, popije više od dva alkoholna pića i ponaša se nepristojno prema konobarimai zaposlenicima u kafiću ili restoranu. 

 

Rajko i Snježana Dujmić
prisjetila se
Snježana Dujmić se ponovno oglasila za Rajkov rođendan, ovo je poručila
Rješenja za korekciju dioptrije u svakoj životnoj dobi