Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti

Što prvo radite prilikom čišćenja kupaonskog poda, usisavate ili brišete krpom? Stručnjakinja otkriva točan redoslijed

Shutterstock
22.12.2020.
u 16:14

Objasnila je i zašto je ova metoda korisna.

Kacie, stručnjakinja za čišćenje iz Australije, na svom TikTok profilu pokazala je kako se pravilno čisti pod u kupaonici.

Kako prenosi The Sun, Kacie prvo usisavačem ukloni sve mrvice, prašinu i sitnu prljavštinu koja je teško vidljiva, a tek nakon toga se prelazi krpom. 

Pogledajte video:

@thebigcleanco

#tipoftheday #professionalcleaner #rightthefirsttime #cleaningtips #dontbelazy

♬ original sound - The Big Clean Co

"Ako imate kvalitetnu krpu možete pokupiti sve dlake samo s njom, ali to je jako rijetko. Uvijek prvo usisajte jer samo brisanje nije dovoljno", savjetuje.

"Uvijek sam mislila da se pod u kupaonici ne usisava nego samo pobriše krpom", napisala je jedna osoba s kojom su se mnogi složili. Ipak, ima i onih koji ovo rade oduvijek. "Čekajte, ima ljudi koji ne usisavaju kupaonicu?", zapitala se druga osoba. 

Jeste li znali da pastu za zube možete iskoristiti za čišćenje?

1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije