Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Stipe Marić: Nisam pred bankrotom, a naš restoran će i dalje raditi

Iva Majoli, Stipe Marić
Nino Strmotić
08.12.2009.
u 16:39

Najviše glavobolje 30-godišnjem zagrebačkom poduzetniku, kaže, zadaje obitelj Doimi de Frankopan Šubić Zrinski u čijem je vlasništvu zgrada na Trgu bana Jelačića u kojoj se nalazi restoran Sora.

Financijska situacija Stipe Marića ipak nije tako crna kako tvrdi jedan domaći tjednik, koji piše da je suprug tenisačice Ive Majoli zaglibio u dugovima od pet milijuna kuna koji ga je doveo do ruba bankrota.

Prema tim napisima, Marićeva tvrtka Profundum duguje novac dobavljačima, poslovnim partnerima i Poreznoj upravi, a samo dug tvrtki Zagrebački neboder, koja je poduzetniku iznajmila prostor u kojem se nalazi njegov restoran Sora, iznosi gotovo 800 tisuća kuna. 

– Dio dugova u kojima sam se našao prije mjesec i pol sam podmirio i neću bankrotirati – potvrdio nam je Marić i dodao da njegovi dobavljači, suprotno pisanju tjednika, nisu protiv njega pokrenuli ovršni postupak. No, najviše glavobolje 30-godišnjem zagrebačkom poduzetniku, kaže, zadaje obitelj Doimi de Frankopan Šubić Zrinski u čijem je vlasništvu zgrada na Trgu bana Jelačića u kojoj se nalazi restoran Sora. 

Stipe tvrdi da Frankopani već neko vrijeme rade na propasti njegova restorana koji, priznaje, u posljednje vrijeme ne posluje dobro, ali, ističe, nema govora o njegovu zatvaranju. Vlasnici nebodera, ističe Marić, duguju novac njemu zbog kašnjenja useljenja u neboder, a već mjesecima ometaju ulaz gostima u restoran, kao i njegovu osoblju pri dostavi opreme koja mu je potrebna za rad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije