Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Spavala sam s bivšim i sada sam trudna, no moj suprug to još ne zna'

Žena je godinama bila u braku s muškarcem koji je radio u inozemstvu, a kada je i bio kod kuće, više je vremena posvećivao prijateljima nego njoj. Onda joj se jednoga dana javio bivši...
24. lipnja 2019. u 20:22 6 komentara 6625 prikaza
trudnica
Foto: Thinkstock

Jedna žena požalila se terapeutkinji Deidre kako je prevarila supruga s bivšim dečkom.

Usamljeni muškarac NESIGURAN 'Priznao sam supruzi prevaru i idemo na bračno savjetovanje, no pomaka nema'

Prepričala je da je spavala s bivšim nakon više od deset godina, no sada nosi njegovo dijete. 'Jadni' suprug to još ne zna.

Ona ima 29 godina, a suprug je 32. On je inženjer i tjedne provodi radeći u inozemstvu.

– Vrlo je zgodan i zabavno je biti s njime, no vjeruj mi, nije mi previše zabavno kada je on u Saudijskoj Arabiji, a ja ovdje. Kada je kod kuće puno vremena provodi sa svojim prijateljima i nema previše vremena za mene – požalila se 29-godišnjakinja.

Prošle godine na Facebooku je dobila zahtjev za prijateljstvo od bivšeg dečka. U vezi su bili i tinejdžerskim danima, no s 19 su prekinuli jer se ona osjećala 'premlado da se skrasi s njim'. On se kasnije oženio za drugu, a ona je požalila, piše The Sun.

ŠKAKLJIVO 'Suprug moje kćeri upucava se drugim ženama. Trebam li joj reći?'

U Londonu je nakon toga dobila posao te je ondje upoznala svoga supruga, mislila je, muškarca iz svojih snova. Bio je vrlo zgodan i prava zvijezda u tvrtki u kojoj je radio. Dobro je zarađivao, a prema njoj se lijepo odnosio. Za njezin rođendan odletjeli su za New York gdje ju je zaprosio.

– Prijatelji su mi govorili da sam sretnica, no zapravo sam godine provela usamljena i u dosadi. Moj suprug se oglušio na molbe da dođe kući pa sam iskoristila priliku kada mi se javio bivši. Rekao mi je da je ponovno slobodan, a ja sam mu lagala da sam rastavljena. Imali smo nevjerojatnu aferu šest tjedana dok je moj suprug bio na putu. Sada očekujem njegovo dijete i oduševljena sam. Planiramo zajedničku budućnost, no moj suprug me nazvao i rekao da želi uzeti predah od putovanja i želi raditi na bebi. Ne želim ga povrijediti. Što da radim? – upitala je 29-godišnjakinja terapeutkinju.

trudnica Treba li ga promijeniti? 'Odabrala sam savršeno ime za kćer, no moj otac je imao ljubavnicu koja se tako zvala...'

Deidre joj je kazala kako bi joj vjerojatno savjetovala da suprugu pruži drugu šansu da se radi samo o njih dvoje.

– U braku si s njim i on je naporno radio za vas oboje. No, i tada bi odluka bila teška. Izgleda da je tvoj suprug odlučio raditi ono što njemu najbolje odgovara iako si mu ti rekla da to tebi ne paše. Sada moraš misliti na tri osobe, svog supruga, bivšeg i bebu na putu. Mislim da je u ovom slučaju dijete najvažnije i ono zaslužuje biti voljeno od mame i tate. Reci suprugu da ti je žao, ali da je propustio brod – odgovorila joj je terapeutkinja.

kostajnica
NA GRANICI EU
Tužna priča iz hrvatskog grada: 'Znate kakva je situacija kad je čak i gradonačelnik odselio'
Biciklisti
PROMO
Kako izabrati pravi bicikl