Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba li ga promijeniti?

'Odabrala sam savršeno ime za kćer, no moj otac je imao ljubavnicu koja se tako zvala...'

trudnica
Foto: Shutterstock
17.06.2019.
u 08:25

Kada je svojoj majci rekla kako će se zvati njezina buduća unuka, ona joj je morala ispričati priču iz prošlosti

Biranje imena za dijete zna biti dosta teško, a kada i izaberete, uvijek netko ima nešto reći.

Jedna je žena podijelila svoju priču na Redditu, gdje je prepričala kako su ona i njezin partner pronašli savršeno ime za kćer koju će uskoro roditi. Međutim, kada je rekla svojoj majci da će se njezina buduća unuka zvati Catalina, ona se jako razočarala.

Pokušala je svoju kćer odgovoriti od imena kojim planira nazvati dijete, no trudnica joj je objasnila da joj se to ime oduvijek sviđa. Tada joj je majka ispričala zašto ne želi da joj se tako zove unuka.

Njezin suprug, odnosno otac trudnice nekoliko godina prije nego što se ona rodila prevario je njezinu majku sa ženom koja se zvala Catalina. Njihova veza bila je kratka, no gotovo im je razorila brak, pa njezina majka ima samo ružna sjećanja vezana uz to ime.

– Sviđa mi se jako to ime, no nanijela bih emocionalnu štetu majci. Dečko mi kaže da moja majka mora prijeći preko toga jer je to naša kći. Mislim da ću je nazvati Catalina... Jesam li zbog toga šu...? – pitala je ona na forumu.

U kratkom roku dobila je više od 800 odgovora. Većina joj je savjetovala da pokuša izbjeći to ime.

– Šu.. si. Znam da je to tvoje dijete i možeš je nazvati kako želiš no želiš li svoju majku svaki put podsjećati na nešto bolno kada je vidi ili čuje njezino ime? – upitala ju je jedna osoba.

– Što bi se dogodilo da tvoja kćer jednoga dana dozna da ima isto ime kao i žena s kojom je njezin djed prevario baku? – upitala ju je druga.

Nakon što je dobila niz sličnih odgovora, žena je odlučila kako će se kći zvati po drugom imenu njezine majke, a srednje ime će joj biti Catalina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije