Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESIGURAN

'Priznao sam supruzi prevaru i idemo na bračno savjetovanje, no pomaka nema'

Usamljeni muškarac
Foto: Shutterestock
23.06.2019.
u 07:00

'Nisam prebolio ljubavnicu, no ne želim ostaviti svoju suprugu jer me strah da ću izgubiti djecu i ostati sam'

Moja ljubavnica i ja završili smo aferu, no ne mogu prestati misliti na nju. Stalo mi je do supruge, no bojim se da je nestalo iskre među nama - započinje muškarac koji se povjerio poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun.

- Ona ima 30 godina i prelijepa je, te je ne mogu izbaciti iz glave od onog trenutka kada sam je upoznao. Počeo sam izlaziti kasno navečer kući i mislim da je moja supruga postala sumnjičava. Rekao sam ljubavnici da sam oženjen, nakon čega me je ostavila jer nije htjela uništiti brak. Priznao sam supruzi prevaru i idemo na bračno savjetovanje, no pomaka nema. Nisam prebolio ljubavnicu, no ne želim ostaviti svoju suprugu jer me strah da ću izgubiti djecu i ostati sam - nastavio je muškarac.

- Vaša supruga zna da je vidite kao drugu po redu, tako da je logično da se mučite održati brak živim. Vaši dečki će sigurno početi osjećati da nešto nije u redu jer pretpostavljam da se vaš dom doima praznim. Potražite potporu u organizaciji 'Families Need Fathers' prije nego što donesete odluku - odgovorila je Deidre.

Na trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:31 24.06.2019.

haha on bi sjedio na 2 stolice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije