Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Šokirala se kad je nakon pet godina dobro oprala jastuke: 'Voda je pocrnjela!'

TikTok
13.08.2021.
u 13:30

U videu pokazuje kako stavlja dva jastuka u vodu, a zatim dodaje tri različita sredstva za čišćenje - deterdžent za rublje, tablete za zaštitu od mirisa i sredstvo za uklanjanje mrlja

Korisnica TikToka Lexi objavila je viralni video u kojem prvi put u pet godina pere najdraže jastuke svog supruga. Korisnike je šokirala prljavština koja se u njima nakupila a mnogi nisu mogli vjerovati da joj je suprug na njima spavao.

Kako piše Daily Mail, Lexi je jastuke prvo namočila u kadi, a nakon 24 sata namakanja, voda je potamnjela, gotovo pocrnjela od  prljavštine koja je bila u jastucima.

@pwincesslexx

Stripping my husbands favorite pillows after 5 years🤢 ##fyp ##foryoupage ##pillowchallenge ##cleantok ##gross ##strip

♬ Spongebob - Dante9k

U videu pokazuje kako u vodu u kojoj su se namakali dodaje tri različita sredstva za čišćenje - deterdžent za rublje, tablete za uklanjanje mirisa i sredstvo za uklanjanje mrlja. 

Nakon što su jastuci cijeli dan bili u vodi Lexi je pokazala njenu smeđu boju, od ostataka prašine, prljavštine i kose.

- Još ću ih oprati u perilici, da se skroz operu - rekla je u videu.

@pwincesslexx

Part 2 of pillow stripping, final results ##fyp ##foryoupage ##pillowchallenge ##cleantok ##satisfyingvideo

♬ original sound - Lexi

Njezin je video brzo na društvenim mrežama postao viralan, a prikupio je više od 37,4 milijuna pregleda i 4,3 milijuna lajkova, no većina je u komentarima ženi savjetovala da stare jastuke baci i kupi nove.

Jesu li vaši jastuci spremni za smeće? Ova dva jednostavna testa će vam to otkriti:

1/3

Komentara 1

IJ
istinaa__jako_boli
12:21 14.08.2021.

Znaci 5 godna joj je trebalo da ukapira da se jastuci trebaju ponekad i oprat. Mos si mislit kako je to smrdilo. Al, bolje ikad nego nikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije