Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi mu udovoljiti

Šokirala priznanjem: 'Sinu gejmeru kupila sam hladnjak za sobu - od tada ga nisam vidjela'

TikTok
17.01.2022.
u 12:26

Odlučila je ispuniti njegovu želju, ali mnogi korisnici društvenih mreža nisu se složili s njezinom metodom

Svako dijete želi provesti dan u igranju i ne brinuti o svojim obavezama, ali mnogi roditelji znaju da oni moraju biti ti koji će postaviti određene granice. Jedna majka, pak, ima drugačiju metodu jer želi udovoljiti sinu, a onime što je napravila šokirala je društvene mreže, kako piše Mirror.

Naime, korisnica TikToka Lesley objasnila je da je njen 10-godišnji sin želio hladnjak kojeg bi mogao držati pored svog PlayStationa kako bi mogao nesmetano igrati videoigre i jesti i piti, a ona u tome nije vidjela nikakav problem pa mu je za Božić kupila mali frižider za sobu i brzo otkrila da ga više nije vidjela jer ne izlazi iz sobe.

@lesleymcb

 

♬ Oh No - Kreepa

Odličan razlog zašto biste već danas trebali staviti spužve u hladnjak:

1/5

U videu Lesley ulazi u sobu svog sina koji sjedi na jastuku ispod svog kreveta i igra kompjutersku igricu. Zatim odlazi u njegov prostor za igranje i pokazuje hladnjak te kantu za smeće punu slatkih omota i praznu limenku na vrhu.

Njezin video brzo je izazvao burnu raspravu, a mnogi korisnici osudili su majku da uništava život svog sina.

"Svi znamo da ovo derište ne ide van niti radi ništa osim ljenčari dok njegovi roditelji sjede i snimaju za TikTok”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Ovo je zapravo jako tužno.”

Međutim, neki korisnici stali su u obranu majke te rekli kako dječak sigurno ne igra videoigre po cijele dane, već samo kada to zasluži. 

“Gaming je hobi - moj sin to obožava. I dalje radimo stvari na otvorenom, ali kada smo cijeli dan u kući, on voli igrati videoigre”, rekla je jedna majka, dok je druga dodala: “Miran je i zabavlja se. Nije kao da igra igrice čitavu vječnost.”

Majka podijelila trik kako brže osušiti odjeću tijekom zime: Trebate samo jednu plahtu!

Ključne riječi

Komentara 1

PE
PetrusManus
13:25 17.01.2022.

Da li se ima što za dodati na ovo, ima macola u glavu, naravno brižnoj majci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije