Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
narušavanje privatnosti

Djevojka ostavila dečku ključ od stana pa je šokiralo što je on učinio: 'Počela sam odmah plakati'

Shuttershock
16.01.2022.
u 22:23

Iako je, kaže, inzistirala da ne ništa treba pospremiti ni premjestiti, dečko je u stan odlučio pozvati svoju mamu koja je sve unutra preokrenula.

Jedna je djevojka nedavno na Redditu ispričala kako joj je svekrva bez njenog dopuštenja razmjestila sav namještaj, a na nekim je mjestima čak, kaže, i dodala komade namještaja koje je kupila, jer je ona zaključila da 'izgleda prazno'...

- Zamolila sam svog dečka da s vremena na vrijeme svrati u moj stan i samo nahrani mačku dok me nema - ispričala je na Redditu, dodavši kako mu je naglasila da ništa ne dira i ne sređuje.

I premda je, kaže, na tome inzistirala, on je u stan odlučio pozvati svoju mamu koja je sve unutra preokrenula.

 Pet razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

- Mislim da sam imala razuman zahtjev, a on je doveo moju svekrvu, kao da ona vidi mačku, pa su njih dvoje zajedno zaključili da ipak treba malo pospremiti moje stvari - priča, a kad se vratila kući i vidjela što su napravili, pobjesnila je.

- Uđem, prošetam po stanu i izgubim se... Počela sam odmah plakati jer nije poštovao moje želje, a najgora mi je spoznaja da je doveo i mamu koja je totalno 'zabadalo' i da mi je ona preturala po stvarima - priča, no on, kaže, nije shvatio što je krivo napravio, čak se čudio i zašto nije sretna...

- Meni je dom 'sveto' mjesto, a ona mi je potpuno narušila privatnost - dodala je, a svi su se korisnici s njom složili da to nikako nije smio napraviti; neki su čak zaključili i da na njenom mjestu više ne bi bili s njim, prenosi Mirror.

Par iz zabave napravio DNK test, no rezultati su ih šokirali

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:12 17.01.2022.

nista od ove veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije