Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesno

Restoran nudi zanimljivu ponudu u jelovniku naziva "Moja djevojka nije gladna"

Shutterstock
04.07.2019.
u 07:23

Restoran Mama D's u Arkansansu u svojem jelovniku nudi nešto drugačiju ponudu

Posebna ponuda "My Girlfriend Is Not Hungry", odnosno "moja djevojka nije gladna" namijenjena je svima onima koji kradu hranu iz tuđeg tanjura. Radi se zapravo o posebnoj ponudi i porcijama koja će usrećiti i cure koje nisu toliko gladne, kako sam naziv kaže. Cijena ovog obroka je 4,25 dolara, odnosno oko 28 kuna, piše The Sun.

U ponudi se nalaze krumpirići, pržena pileća krilca i prženi štapići sira. Ovako su svi sretni i siti nakon što izađu iz restorana, a ovaj primjer su počeli slijediti i još neki restorani.

"Paaa.. nisam očekivao da će ova fotografija doći do tolikog broja ljudi. Fotografija je nastala u restoranu Mama D's u gradu North Little Rock u Arkansansu. Otiđite tamo.  

Ovo je završilo Twitteru, Instagramu i drugim stranicama. Ovo je moja originalna fotka i zamolio bih ljude da je ne kradu. Uživajte u danu i posjetite ovo mjesto."

Prvu fotografiju jelovnika objavio je Nick Chisler, a dobio je niz komentara. Mnogi su baš zbog njegove objave krenuli u ovaj restoran, a neki su komentirali kako je takav pothvat restorana za svaku pohvalu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije