Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorile su mu

Prosvjedovao na plaži protiv bikinija: ‘Žene se trebaju čedno oblačiti’

Katie Simmons/TikTok
23.07.2021.
u 11:30

Što kažete, je li točna njegova teorija?

Mlada djevojka Katie Simmons podijelila je na društvenim mrežama situaciju koja se dogodila dok je ona bezbrižno uživala na jednoj plaži na Floridi. Naravno, u kupaćem kostimu. 

Jedan muškarac hodao je plažom i prosvjedovao protiv bikinija! On, eto, tvrdi da Isus želi od žena da se čednije oblače, a bikini i razni kupaći kostimi su suprotno od toga - imao je sa sobom i natpis na kojem je pisalo isto.

Katie nije mogla suzdržati smijeh i čuđenje, pa ga je pitala što bi trebale nositi na plaži, a dok je on objašnjavao svoj stav, ona ga je provocirala pitanjem što ako Bog uopće ne postoji.

Ljudi koji su vidjeli njezinu objavu prisjetili su se citata iz Biblije i napisali: "Bog kaže da kršćani ne gledaju u žene požudno. Matej 18:9 - "Navodi li te na grijeh vlastito oko, iskopaj ga i baci!". 

@.katie.simmons

what in the f$ck ##jacksonvillebeach

♬ original sound - KaShOuT katie 🤑

Ispod Jadranske magistrale najljepše je more, a odmah iznad nje Vransko jezero

1/8

Komentara 23

MO
montello
13:58 23.07.2021.

Pa sta bi trebali nositi kapute na plazi

DU
Deleted user
17:11 23.07.2021.

Isusov PRovac 😂😂

PI
PijemŽivce7
11:35 23.07.2021.

Pa ono u pravu je. Nitko ne želi izvozani auto sa 250.000 km kilometraže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije