Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična ljubavna priča

Pronašla ljubav u komentarima na Tik Toku: 'Javio mi se privatno i odmah smo se dogovorili za put u Miami!'

Tik Tok
12.01.2023.
u 12:30

Tvrdi da je bila jako uzbuđena što će ga upoznati i da ju nije bilo strah sve dok nije stigao u hotel gdje su se trebali naći

Ashley Haye pronašla je ljubav u odjeljku za komentare na TikToku, a sada je s tim muškarcem i zaručena. U viralnom videu s više od 1,6 milijuna pregleda, zaljubljena tiktokerica konačno je ispričala svoju modernu ljubavnu priču, a sve je započelo nevinom šalom, piše NY Post

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

U videu kojeg je objavila objasnila je cijelu situaciju. Naime, jednom je, dok je gledala nasumične videe na Tik Toku, slučajno naišla na video u kojem njezin sadašnji zaručnik priča o svojoj očajničkoj potrebi za odmorom, nestrpljiv da iskoristi svoju zalihu osobnih dana. Ashley mu je u komentar napisala da može s njom u Miami, a na njezino iznenađenje, on je odgovorio: "Oh, kada?"

- Bila sam jako uzbuđena što ću ga upoznati jer nisam imala stvarne namjere osim imati nekoga tko će mi se pridružiti na odmoru - rekla je Ashley. 

Kako tvrdi, muškarac Kellen Hays poslao joj je privatnu poruku i kasnije rezervirao kartu za Miami isti dan kada je ona i planirala svoj odmor. Video se presijeca na razne isječke u kojima ona odbrojava dane, sate i minute dok konačno ne upozna tajanstvenog muškarca s kojim se dopisivala na Tik Toku. Unatoč tome što je izgledala nervozno kad je pogledala stranca kojeg je u šali pozvala na svoje putovanje, također je bila i nasmijana. 

- U početku nisam bila nervozna i nije me bilo strah, ali kad je zapravo stigao u hotel prije nego što smo se upoznali, postala sam jako nervozna - priznala je.

Na kraju videa, neobični par je ujedinjen dok ona okreće kameru prema Kellenu kako bi otkrila njegovu urnebesnu, majicu s natpisom: "Nasumični odmor s TikTok osobom, potencijalna žrtva za neki dokumentarac, ali bilo je zabavno", sve s kvačicama. No, to nije bilo sve pa je tako poleđina majice sadržavala nezgodnu sliku s Asheynog Tik Toka, na kojoj ona lijeva šlag u usta, s tekstom: "Ako budem pronađen mrtav, to je napravila ova žena", zajedno s njezinim korisničkim imenom.

@ashleyalyce From some random guy to my fiancé in a year! #draft #fyp #viral #therestishaystory #funny #tiktokcouplesstories #fiance #travelnurse #miamibeach #2024bride @kelmo_90 ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Ashley je rekla i da nije bila zabrinuta da se Kellen predstavljao kao netko drugi, jer su razgovarali preko video poziva nekoliko puta prije puta u Miami. 

- Kada sam ga upoznala, bio je točno onakav kakvim sam ga zamišljala i tada sam znala da želim vezu s njim. Bio je i ostao bez sumnje najbolji gospodin kojeg sam u životu upoznala - ispričala je.

Sada je par zaručen i planirano je da se vjenčaju u svibnju 2024. Tisuće korisnika pohrlilo je u odjeljak za komentare kako bi podijelili svoje reakcije, a neki su Kellena nazvali 'materijalom za muža'.

- Ja sam se brinula za tvoju sigurnost, dok nisam vidjela kakvu je majicu obukao - našalila se jedna osoba.

-Mislim da bi vam Tik Tok treba sponzorirati vjenčanje i medeni mjesec jer je ovo najbolja moguća priča - napisala je druga korisnica.

Mnogi su nahvalili njegovu šaljivu majicu, a Ashley je dodala da uvjerava Kellena da nosi tu majicu ispod svog odijela na vjenčanju.

- Skoro ju je bacio, no ja sam mu rekla da to ne dolazi u obzir - dodala je.

Ona je visoka 188 centimetara, a njezin dečko 168: ‘Može te zvati mama'

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:18 12.01.2023.

Što znači "zaliha osobnih dana"? Opet Google prevoditelj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije