Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Pokazala kako se netko parkirao pored nje pa šokirala mnoge: 'Pozvala bih mu policiju!'

TikTok
12.01.2023.
u 09:30

Čini se da je stražnji kotač automobila dodirnuo prednji kotač Chloeina automobila...

Chloe Louise ostala je šokirana  kada se vratila na parkiralište i zatekla da je netko parkirao svoj auto pored njezina - bez da je ostavio imalo mjesta, kako prenosi Daily Star.

Cijelu situaciju je podijelila na TikToku te upitala druge korisnike; "Što biste učinili da netko parkira tako blizu vašeg automobila?"

Kratka snimka prikazuje crni automobil parkiran pokraj Chloeina vozila, ostavljajući centimetar razmaka između vrata. Čini se da je stražnji kotač automobila dodirnuo prednji kotač Chloeina automobila.

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama:

1/6
@chloeamesbury What would u do if someone parked that close to ur car? 🥴 #badparking ♬ original sound Chloe Lou 🦋💗🤍🌼

Njezin video brzo je izazvao burnu reakciju u komentarima i mnogi su rekli kako ne mogu vjerovati da se netko tako parkirao.

"Slikaj, pozovi policiju i nazovi vučno vozilo", savjetovala je jedna osoba, dok je jedan korisnik dodao: "Tko to radi? To je nevjerojatno glupo."

“Naučio sam da su ljudi lijeni, parkiram toliko daleko da nema šanse da netko parkira pored mene", glasio je jedan komentar.

Sa 17 je postala najmlađa dobitnica EuroMillionsa, a danas kaže: "Ne bih to poželjela nikome!"

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
11:29 12.01.2023.

Ovo i ja napravim kad netko parkira preko dva mjesta. Siši mi ga.

EZ
Ezartoh
12:25 12.01.2023.

Ma ovo je namješteno! Da je netko tako parkirao bio bi još u autu, jer van ne može nikako ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije