Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Prigovarala mu jer nema kadu pa joj napravio jacuzzi od kamiona za smeće

Facebook
24.04.2020.
u 15:30

Helen Kettleborough za vrijeme izgradnje kuće najviše je nedostajalo uživanje u kupki, što je stalno spominjala svom partneru. Nakon dvije godine prigovaranja, napokon je dobila svoju kupku.

Dave Eastwood proveo je dvije godine gradeći novi dom za sebe  i svoju partnericu, Helen Kettleborough, u Ujedinjenom Kraljevstvu. Tijekom gradnje morali su se preseliti i stanovati u svojoj garaži, što znači da nisu imali nikakav luksuz. Helen je za to vrijeme najviše nedostajalo uživanje u kadi, jer su u graži imali samo tuš, prenosi mirror.co.uk.

Ovoj 60-godišnjakinji najviše je nedostajalo vrijeme koje je provodila uživajući u toploj kupki, što je često spominjala svom partneru. Jednog dana njemu je dosadilo slušati njezino prigovaranje i jadikovke pa je odlučio uzeti stvari u svoje ruke te napraviti joj vlastiti jacuzzi - i to u starom kamionu za odvoz smeća.

Foto: Daniel Pavlić

Dave, 63, je za jacuzzi iskoristio stari kamion za smeće, koji je koristio tijekom izgradnje njihovog doma, te ga je napunio toplom vodom i gelom za tuširanje. Zbog nedostatka struje, mjehuriće je napravio ručnom bušilicom, tako što je doveo zrak do vode. Nakon što se voda ugrijala, Helen je ušla u svoju kupku i uživala s jednom čašicom vina.

“Ovo je bio pravi raj za mene, bilo je stvarno divno malo se opustiti. Koristili smo tuš u garaži tako da mi je ovo namakanje stvarno odgovaralo. Dvije godine smo u garaži, a ja sam se stalno žalila na kadu pa me Dave odlučio ušutkati. Jednom kada sam ušla u vodu, nisam više htjela izaći iz nje”, ispričala je Helen. 

Kaže kako su vodu ugrijali na suncu tijekom nekoliko dana pa je uvijek bila u iščekivanju svoje kupke, a kada je završila s njom, ostatkom vode su zalili cvijeće pa vodu nisu potrošili uzalud. “Nakon dvije godine prigovaranja, napokon je dobila svoju kupku. Potpuno je uživala u njoj, samo malo vode i mjehurića me spasilo od bolova u uhu”, našalio se Dave.

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
23:40 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar DorothyAO91
DorothyAO91
22:40 25.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije