Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Pouzdani i puni ljubavi: Ovi horoskopski znakovi najbolji su muževi

Shuttershock
03.04.2022.
u 07:00

Svakom prilikom svoje partnere čine sretnima i voljenima.

Kad tražimo partnera s najboljim osobinama, možemo uzeti u obzir i astrologiju pa prema horoskopskom znaku pronaći koja je osoba najbolja za nas. Astrologija nam mnogo govori o našim sposobnostima. Žene žele nekoga pouzdanog, odanog i predanog, a to žele i muškarci. Međutim, neki ljudi uistinu utjelovljuju osobine koje ih čine savršenim partnerom, piše Pinkvilla

Bik
Pouzdan, iskren i romantičan u srcu, Bik zna kako svoju ženu držati sretnom i voljenom. Uvijek traži stabilnost u svojim vezama i to je ono što najviše nadahnjuje. Držati će vas blizu i razmaziti svim onim što ima.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak!

1/15

 

Lav
Lav je odan i ima dubok osjećaj razumijevanja. Voli obasipati svoju ženu pažnjom i ljubavlju. Lavovi će razmaziti svoje žene tonom poklona, ​​vodeći ih u kupnju ili planirajući zajedničko putovanje! Izuzetno ih podržavaju.

Rak
S njima je nevjerojatno lijepo provoditi vrijeme, a vole sve u vezi s ljubavi. Emotivni su i osjećajni. Vole svog partnera obasipati ljubavlju i kvalitetno provoditi vrijeme s njim. Dobrog su srca i učinili bi sve da njihov partner bude sretan.

Riba
Muškarac u znaku Ribe voli ugađati i usrećiti druge. Svakom prilikom svoju suprugu čini sretnom i voljenom. Pobrinut će se da zaista bude tu za nju kao stup snage i podrške. Voli biti rame za plakanje svojem partneru i voljenim osobama.

Najosjetljiviji horoskopski znakovi: Sve shvaćaju ozbiljno i osobno!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar whitesox
whitesox
08:51 04.04.2022.

Nadam se da je veljača,pokos˛&Co. ovo pročitale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije