Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

'Poseksala sam se sa šefom i ostala trudna, a partner će sada sve saznati jer je imao vazektomiju'

shutterstock
12.11.2020.
u 22:53

Želi sakriti istinu od svog partnera, ali ne želi se odreći šanse da postane majka pa za savjet pita stručnjakinju.

- Bila sam tako glupa. Seksala sam se sa svojim šefom, što je u to vrijeme bilo sjajno, ali sam ostala trudna i moj partner će sada saznati da sam varala jer je on imao vazektomiju - napisala je jedna žena za The Sun.

Njezin partner ima 44 godine, a nedavno se razveo. Kad su se upoznali, bio je otvoren od samog početka o činjenici da je imao vazektomiju nakon što se njegova supruga uplašila trudnoće u srednjim godinama.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Ona ima 27 godina i htjela bi biti majka, ali znala je da mora prihvatiti da se to nikad neće dogoditi ako ostane s njim. Radi na benzinskoj pumpi, a njezin šef joj je postao iznimno privlačan, iako je u braku te ima sina.

Jedan dan na poslu, počeli su pričati o njezinoj situaciji. On ju je tješio kao prijatelj, ali ona ga je poljubila i na kraju su se i poseksali. Od tada se njezin šef preselio u novu tvrtku, a ona je saznala da je trudna.

Želi sakriti istinu od svog partnera, ali ne želi se odreći šanse da postane majka pa za savjet pita stručnjakinju.

- Vaš bivši šef vjerojatno neće napustiti ženu nakon jedne afere. Vjerojatno će poželjeti da se vaša trudnoća nije dogodila, ali ako nastavite, imat će zakonsku dužnost pomoći financijski uzdržavati svoje dijete, ali i moralno biti aktivno uključen kao tata. Je li vjerojatno da će to učiniti? Bi li vaš partner suosjećao s vašom čežnjom da imate obitelj i mogao prihvatiti dijete drugog muškarca?

Ako ne, morat ćete odlučiti što vam je važnije, imati vlastitu obitelj ili biti s partnerom. Jeste li spremni biti samohrana mama? Imate li dobru podršku? Potpuno razumijem kako se osjećate rastrgano, iako bi mogli pronaći partnera koji želi obitelj kao i vi. Puno toga morate uzeti u obzir - odgovorila joj je Deidre.

Predstavljamo naše Dive: Antonija Radeljić, interventna policajka:

Komentara 4

MO
montello
17:50 13.11.2020.

sad se kaje pokvarena

SV
svitilnik
23:53 12.11.2020.

Tu je sve jasno. Ako je netko, muškarac ili žena s ovim činom, uništio vezu s partnerom, treba za to i kazneno odgovarat . Sve ide onom tko je prevaren. Djeca i sve što je zajedničko ulagano pripada prevarenom. Ako postoji neki ugovor tada se radi po ugovoru. Ako se netko u vezi ponaša neprimjereno , osoba treba to prijavit. Tada se prihvaćaju i druge mogućnosti. Ali se to treba prijavit ili međusobno riješit preko institucija države. Nismo divljaci

NI
Nidge
23:38 12.11.2020.

Poslije jebanja nema kajanja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije