Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav ipak boli

Pola godine za liječenje rana na slomljenom srcu zbog prekida

aniston
09.02.2011.
u 15:19

Prema nekim istraživanjima talijanskih psihologa, piše La Repubblica, razdoblje tugovanja može trajati oko šest mjeseci

Ljutnja, panika, očaj, depresija... To su simptomi kraja ljubavne veze ili braka, a mogu biti toliko izraženi da završe i smrću. Dakle, od ljubavi i slomljena srca ipak se umire. Prema nekim istraživanjima talijanskih psihologa, piše La Repubblica, razdoblje tugovanja može trajati oko šest mjeseci.

Prvi je korak prihvatiti ono što se dogodilo, a drugi razmotriti situaciju iz novoga kuta, ističući pozitivne aspekte povratka među samce. Nakon pola godine bol je manja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije