Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNO

Pogrešno koristimo stalak za cipele? Žena otkrila kako ih slagati da uštedimo više prostora

Tik Tok
20.06.2022.
u 07:00

Osim što imate mjesta za više cipela, tako je manje vjerojatno da će cipele pasti

Stalak za cipele može biti koristan u njihovom organiziranju, pogotovo ako imate više djece i mnogo obuće. no roditeljii znaju da se njegove police pune prebrzo i da na kraju samo ostane neuredna gomila čizmica i tenisica. Jedna majka, koja ima slične probleme sa svojih četvero djece, tvrdi da nas većina zapravo pogrešno koristi stalak za cipele; pa je na svom Tik Tok profilu pokazala kako bi se obuća trebala na njega stavljati, a da uštedimo na prostoru.

Genijalan razlog da u perilicu rublja ubacite - crni papar!

1/6

Kako piše The Sun, majka Joanne je u svom videu rekla kako većina ljudi stavi cipele duž svake police stalka, a na taj način na jednu policu stane svega nekoliko pari pa umjesto da ih tako složi ona zatakne cipele kroz police, tako da sjedaju pod pravim kutem - pa joj u jedan red stane puno više, a i police izgledaju puno urednije i organiziranije. 

- Osim što imate mjesta za više cipela, manje je vjerojatno da će cipele padati - rekla je u videu. 

 

@cleanwithjoanne Reply to @shelbs79 do you put your shoes like this?🤯 #cleantok #fyp #foryou ♬ Ultimate life hacks - Kelly

Video je ubrzo prikupio oko 800 tisuća pregleda, a, iako je trik poprilično jednostavan i predvidljiv, korisnici su bili oduševljeni, te su joj zahvaljivali u komentarima. 

- Ovo mi nikada nije palo napamet, odlična ideja! - napisao je jedan korisnik.

"Mislim da ću odmah ići preurediti svoju policu za cipele", komentirala je druga korisnica, a treća je dodala: "Ja stavljam cipele na taj način i zaista stane puno više parova."

Ova mjesta mnogi zaborave očistiti, a puna su bakterija!  

Komentara 1

Avatar Mudlin
Mudlin
11:52 20.06.2022.

A jel prvo treba staviti lijevu ili desnu cipelu? I sa kojom rukom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije