Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajni trikovi

Nemate vremena za čišćenje? Stručnjakinja otkrila kako očistiti cijelu kuću u samo pet koraka

shutterstock
14.06.2022.
u 12:30

Prvi važan korak je očistiti nered, odnosno pokupiti razne stvari koje nepotrebno leže uokolo

Ako vam je očajnički potrebno dubinsko čišćenje doma,ž ali ne možete odvojiti više od sat vremena za to, stručnjakinja za čišćenje otkrila je jednostavan način ​​kako cijeli dom besprijekorno očistiti u samo 60 minuta.

TikTok korisnica @naziaxhome nedavno je objavila video u kojem otkriva da samo treba slijediti samo pet koraka i kuća će ponovno zablistati, prenosi The Sun.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda':

1/5

Prvi važan korak je očistiti nered, odnosno pokupiti razne stvari koje nepotrebno leže uokolo. Nakon što sve skupite, možete ih vratiti na mjesto i držati ga izvan pogleda gostiju.

Zatim, vrijeme je da se usišu podovi u svakoj prostoriji kojoj je potrebno čišćenje.

Treći je zadatak brisanje prašine sa svih površina – od TV ormarića preko stolića i ormara do stolova.

Četvrti korak vas vodi u spavaće sobe kako biste u svakoj od njih mogli promijeniti posteljinu i pospremiti krevet, a peti i posljednji savjet je brisanje površine u kuhinji i kupaonici, tako da ponovno zasjaju.

Nakon objavljivanja videa, objasnila je da ne postoji strogo pravilo za redoslijed izvršavanja koraka. "Ovo nije po određenom redoslijedu, već 5 stvari koje treba učiniti u sat vremena”, otkrila je.

Ova mjesta mnogi zaborave očistiti, a puna su bakterija!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije