Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna revija

Pogledajte što na ljetnoj rasprodaji nude Lindex, Benetton, Next i Carter's

rasprodaja point
Foto: Promo
1/47
29.06.2014.
u 13:59

Prelijepe manekenke u kupaćim kostimima, manekeni i djeca prezentirali što nude rasprodaje brandova Lindex, Benetton, Next i Carter's

U najljepšem centru u gradu Zagrebu, dizajnerskom shopping centru Point, jučer je održana modna revija najzanimljivijih komada velike ljetne rasprodaje modnih brendova Lindex, Benetton, Next i Carter's.

Pod nazivom Summer Sale Fashion show revija je održana na predivnoj, osunčanoj krovnoj terasi centra koja se u nešto manje od godinu dana koliko je prošlo od otvorenja nametnula u vodeće in mjesto za ispijanje subotnje kave stanovnika Vrbana i kvartova u blizini. Tako su na paralelnoj subotnjoj špici u koja se ove subote osim u centru grada, održala i u srcu Vrbana, Point shopping centru u kafićima Storia, Laganini i Coffee Lab, najbolje komade koji se mogu naći po cijenama sniženim 50% i više prošetale prelijepe manekenke i manekeni, ali i oni najmanji.

Reviju je vodila Ana Mišćević koja nas je ukratko provela i kroz kolekcije po koje su po ovim svima primamljivim, akcijskim cijenama u dućane nakon revije odmah pohitali mnogobrojni posjetitelji centra. Tako smo imali prilike vidjeti kupaće kostime i haljine u žarkim bojama talijanskog Benettona, ženstvenu i profinjenu, ali pomalo razigranu klasiku britanskog Nexta, odlične kupaće kostime, tunike za plažu, kardigane i ljetne haljine švedskog Lindexa te na preslatkim malim manekenima divne haljinice i zanimljive printove američkog Carter'sa.

>>Ovako izgleda otvoreni šoping-centar Point na Vrbanima

Foto: Promo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije