Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čisto u nekoliko sekundi

Podijelila sjajnu metodu za čišćenje masnih kuhinjskih ormarića: ‘Bez upotrebe kemikalija!’

Tik Tok
16.11.2022.
u 10:30

Proces je demonstrirala u videu na Tik Toku, a tvrdi da je ova metoda sasvim sigurna

Majka dvoje djece, poznata po dijeljenju kućnih trikova i savjeta za čišćenje na društvenim mrežama, otkrila je kako lako uklanja masnoću na kuhinjskim ormarićima. Carolina McCauley tvrdi da koristi vodu, ocat, sapun, eterična ulja i krpu od mikrovlakana kako bi očistila masne nakupine, piše Daily Mail.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda`:

1/5

Proces je demonstrirala u videu na Tik Toku, a tvrdi da je ova metoda sasvim sigurna. Započela je miješanjem jedne šalice vode s jednakim dijelovima octa u staklenoj posudi, a zatim je dodala malo sredstva za pranje posuđa i nekoliko kapi eteričnog ulja. Namočila je krpu u vodu, a onda ju dobro iscijedila. Zatim je obrisala ormariće od vrha do dna, kako bi bila sigurna da je uklonila svu masnoću. Naime, sapun bi trebao ukloniti prljavštinu i masnoću, dok bi bijeli ocat trebao spriječiti mrlje na površinama. 

- Moja besprijekorna metoda čišćenja masnih ormarića - napisala je Carolina u videu. 

U videu se vidi da su ormarići zaista postali čisti, a voda je postala mutno siva. Kućna metoda također je idealna za one koji žele izbjeći korištenje neugodnih kemikalija u kući.

@carolina.mccauley My foolproof method for cleaning greasy cabinets ⭐️🧽 #homehackswithcarolina #cleaninghacks #cleaningtips #kitchenhacks ♬ original sound - xxtristanxo

Video je uskoro prikupio više od stotinu tisuća pregleda, a korisnici su Carolini zahvalili u komentarima.

- Jedva čekam isprobati - napisala je jedna korisnica.

- Nadam se da stvarno djeluje jer ne volim koristiti kemikalije - dodala je druga. 

Nekoliko jednostavnih načina kako cijelu kuću možete očistiti samo s - limunom:

Komentara 1

DO
doberdedec
11:13 16.11.2022.

Nekad su naše majke redovito održavale kuhinju, i nije bilo masnih naslaga. Današnje sjede dnevno po par sati na Instagram,tik-tok, facebook, trgovački centri, a kuhinje su im pune masnoće. 21 stoljeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije