Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'predragocjene večeri'

Planirate prvi spoj? Stručnjaci savjetuju da ga nikad ne dogovarate za petak ili subotu, evo zašto

Shutterstock
10.08.2023.
u 08:00

Petak i subotu navečer treba trošiti na poznate aktivnosti i događaje, odnosno na prave prijatelje, kaže u TikTok videu voditeljica podcasta o vezama i spojevima, Charlotte Warren.

Ako ste solo i u potrazi za 'onim ili onom pravom', vjerojatno se s vremena na vrijeme nađete u situaciji da se s nekim trebate dogovoriti za prvi izlazak pa razmišljate koje je najbolje vrijeme i mjesto za upoznati osobu. I dok mjesto ostavljaju vama na izbor, stručnjaci za veze imaju prijedlog vezan uz najbolje, odnosno najgore vrijeme za prvi spoj; a to su, tvrde, petak i subota navečer. "Prve spojeve radije nemojte dogovarati za petak ili za subotu navečer!", kaže tako terapeut za veze Shawn Schweier koji objašnjava da su to 'dvije nabolje večeri u tjednu, pa ih vjerojatno ne želite rezervirati za nekog s kim ni niste bliski'. "Tako obezvrjeđujete sebe i svoje vrijeme”, dodao je, a s njim se slaže i voditeljica “Peasant Party” podcasta o spojevima, Charlotte Warren.

“Petak i subotu treba potrošiti na poznate aktivnosti i događaje, odnosno na prave  prijatelje”, rekla je u svom videu na TikToku. “Ako u subotu imate loš spoj, više će vam ostati u sjećanju nego spoj u npr. srijedu. To će vam se traćenje subote na kraju i zamjeriti, dok ćete loš spoj u neki utorak zaboraviti do idućeg mjeseca”, dodaje ona.

A ako se pitate koji je onda najbolji dan za nekoga upoznati i izaći s njim na prvi spoj, Warren i njeni kolege voditelji slažu se da je to četvrtak. Prema njima, ako spoj u četvrtak i ne ide kako biste htjeli, možete se ispričati i raniji odlazak kući objasniti time da je sutra ipak radni dan. A ako je spoj ipak dobar i želite osobu opet vidjeti, sada kada znate da vam se sviđa možete je pozvati van u petak ili subotu; ili pak na nedjeljni ručak. "Srijeda je također odličan dan za prvi spoj", dodaje Warren i ponavlja da 'čuvate svoje petke i subote...'

Nezadovoljan nakon prvog spoja: "Prevarila me jer se pojavila bez šminke, izgledala je čudno"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije