Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od glave do pete

Ovaj neobičan šal prodaje se po paprenoj cijeni. Je li ovo novi modni hit?

Dukyana pletivo
Foto: Dukyana
1/3
10.12.2017.
u 08:25

Šal je dužine 2,5 metra, a ako imate dovoljno mašte, možete ga kombinirati na razne načine.

Ovog Božića mogli bi na ulicama gledati neku sasvim drugačiju modu, barem ako je suditi po bugarskoj dizajnerici Mileni  Bunalovoj koja svoje modne komade prodaje na stranici Dukyani. 

Ona je dizajnirala oversize pleteni šal, koji, ruku na srce, više izgleda kao pletena čarapa. Pletivo od glave do pete, u ovom slučaju doslovno, prodaje po cijeni od 280 dolara, a može se naručiti na stranici dizajnerice. 

Šal je dužine 2,5 metra, a ako imate dovoljno mašte, možete ga kombinirati na razne načine. Hoće li ovo biti totalni promašaj ili pak novi  modni trend ove dizajnerice koja radi isključivo pletene komade, koji su odavno prešli granicu "običnog pulovera", pokazat će vrijeme. 

Foto: Dukyana

Pogledajte i galeriju Otkako je proglašena najseksi ženom odjeća joj se sve oskudnija....

 
Dukyana pletivo
1/9

Komentara 2

WE
westsouth
19:46 10.12.2017.

bas tako

MO
modovisisajteMaraschino
17:46 10.12.2017.

Vrijedi onoliko koliko je netko spreman za njega platiti... ja ne bih ni 20$

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije