Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjerujete li u vile?

Nova kolekcija vjenčanica Sandre Haddad stvorena je za vječite romantičarke

Sandra Haddad vjenčanice
Sanja Lydia Kulušić
14.11.2017.
u 10:15

Nova kolekcija bit će prepoznata po laganim vjenčanicama A kroja s korzetom kao gornjim dijelom.

Odgovor na postavljeno pitanje "Vjerujete li u vile" zasigurno će biti "Da, svakako" nakon samo jednog pogleda na novu istoimenu kolekciju vjenčanica dizajnerice Sandre Haddad.

Bajkoviti snovi vječitih romantičarki postat će stvarnost zahvaljujući haljinama ove dizajnerice, koja u svom prepoznatljivom stilu kreira ženstvene modele kojima su glavne karakteristike lepršavost i nježnost.

Nova kolekcija bit će prepoznata po laganim vjenčanicama A kroja s korzetom kao gornjim dijelom. Tim modelom koji naglašava struk, podiže grudi i otkriva ramena ističe se ženstvenost svake žene, a kako se njime podižu i ispravljaju ramena, mladenka će na svoj najvažniji dan u životu osim nježnošću i ženstvenošću, zračiti i samopouzdanjem. Sve modele haljina iz ove kolekcija krase vrhunski materijali poput najfinije čipke, prozračnog tila i svile, a osim tradicionalne bijele boje tu je i boja šampanjca te sve popularnija boja pudera. 

Sandra Haddad vjenčanice
1/8

Trenutno najtraženiji Sandrin model je lepršava vjenčanica u pastelnim nijansama ukrašena decentnim laticama cvijeća koji su ručno ušiveni na vjenčanice. Novitet koji donosi ova kolekcija su i vjenčići za kosu napravljeni od najljepših latica cvijeća te su usklađeni sa svakom vjenčanicom u kolekciji. 

Sama autorica za svoju novu kolekciju kaže da je romantična, sanjiva, čarobna, vilinska, nježna i bajkovita, a posebno je ponosna na udobnost haljina te naglašava kako će u svim modelima mladenke moći plesati cijelu večer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije