Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesiguran, ali...

Ovaj grad je najbolje mjesto na svijetu za zabavu i užitke

zabava
Thinkstock
31.01.2018.
u 10:40

Chicago je ukupno imao natprosječne ocjene uključujući hranu i piće, a sigurnost mu je bila jedina mana

Unatoč visokoj stopi kriminala Chicago je najbolje mjesto na svijetu za zabavu i užitke, prema indeksu objavljenom u utorak. 

Treći najveći američki grad zahvaljujući brojnim restoranima i kafićima zasjeo je drugi puta zaredom na čelo popisa najzabavnijih gradova svijeta prema britanskom časopisu za kulturu i zabavu Time Out, a slijede ga Porto, New York, Melbourne i London.

"Ovaj grad na srednjem američkom zapadu nudi posjetiteljima beskrajne mogućnosti za hranu i piće, zabavu i kulturna iskustva na svakom uglu", kaže Morgan Olsen, urednik Time Out Chicago.

Magazin je anketirao 15.000 osoba32 grada od Ciudad de Mexica do Bangkoka tražeći da ih rangiraju po hrani, piću, kulturi, prijateljskom odnosu, pristupačnosti, zabavi i životnosti.

Chicago je ukupno imao natprosječne ocjene uključujući hranu i piće, a sigurnost mu je bila jedina mana.

Za New York je zaključeno da ima najbolji noćni život, Parižani imaju najbolji seksualni život, a teksaški Austin najbolju živu glazbu.

Pogledajte i galeriju: Bračni par poklanja kuću vrijednu 330.000 kuna, ali pod jednim uvjetom

zabava
1/9

Komentara 2

RI
ribar110
12:05 31.01.2018.

A ja mislio Beograd kad ono nema ga nigdje,pa to onda i nije vijest.

NV
NV
11:51 31.01.2018.

Gdje su srbi tu je izgleda i zabava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije