Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Otvoren prvi adidas Stadium store u Hrvatskoj

Novi koncept dućana, prvi ovakve vrste u Hrvatskoj, otvorio se na novoj lokaciji u Arena centru Zagreb
05. rujna 2018. u 11:02 482 prikaza
adidas Stadium store
Foto: Vedran Tolić
Pogledajte galeriju 1/7

Na novoj lokaciji, u Arena centru u Zagrebu, adidas je otvorio svoj prvi Stadium store u Hrvatskoj. Brojni posjetitelji imali su priliku sudjelovati u natjecanju u tehniciranju i turniru Team Mode FIFA PS4 te osvojiti vrijedne nagrade.

adidas Stadium store | Autor : Vedran Tolić Foto: Vedran Tolić

Novi adidas Stadium store industrijskog je stila i baziran je na elementima sportskog stadiona. Sam ulaz daje osjećaj prolaska kroz tunel za igrače, a svlačionice unutar Stadium store-a izgrađene su prema klasičnim svlačionicama sportskih klubova. Bogata ponuda asortimana proteže se na 230 kvadratnih metara te obuhvaća odjeću i obuću za žene, muškarce i djecu iz kategorija nogomet, trčanje, trening te neizostavnog adidas Originalsa. Sportski brend kreatora u Hrvatskoj i diljem svijeta, ovime postavlja novi standard za iskustvo kupovine i kreativnost u maloprodajnom okruženju.

adidas Stadium store | Autor : Vedran Tolić Foto: Vedran Tolić

Povodom otvorenja, kroz čak pet sati dobre zabave, posjetitelji su mogli uživati u odličnoj glazbi DJ Chill-a, sudjelovati u Team Mode turniru u FIFA PS4 ili izazvati svjetski poznatog nogometnog  freestylera Rafaela Spajića u tehniciranju. Ana Radišić službeno je označila početak natjecanja, a i sama se okušala u tehniciranju. Za najbolje su osigurane i vrijedne nagrade - mini adidas Telstar lopte i kopačke iz aktualnog Team Mode paketa PREDATOR, NEMEZIZ, COPA i X, koje nose najveći nogometaši svijeta poput Gabriela Jesusa, Lionela Messia i Ivana Rakitića u adidas Predator kopačkama.

#HERETOCREATE

Više o Team mode možete pogledati na instagram.com/adidashrvatska i news.adidas.com

f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas