Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Otkrila novu metodu: 'Cijelo vrijeme pogrešno jedete krumpiriće, ovo je ispravan način'

TikTok
09.06.2021.
u 16:17

Njezina metoda pomogla bi u sprječavanju nereda i gnjavaže, pogotovo ako jedete u automobilu

Neki ljudi više vole kečap, drugi su skloniji majonezi, ali svi se možemo složiti da su začini prilično važni kada je u pitanju uživanje u prženim krumpirićima, kako piše Mirror.

Kada jedemo u restoranima brze hrane, uobičajena praksa je da umake dobijemo u plastičnim vrećicama. No, dok bi se većina nas složila da bi uobičajena stvar bila isprazniti sadržaj vrećice na tanjur, kartonsku posudu ili izravno na same krumpiriće, jedna žena smatra da to radimo pogrešno.

Recept slavne glumice srušio internet: Svi su poželjeli pripremiti krumpir na ovaj način!

1/6

Amelia Holdsworth na TikToku tvrdi da smo sve ovo vrijeme činili pogrešno i podijelila je svoju pomalo neobičnu metodu postizanja ravnomjerne pokrivenosti krumpirića s umakom. 

Umjesto da umak istisnemo iz vrećice, prema Ameliji, zapravo bismo trebali uzeti krumpirić i umočiti ga u vrećicu. Njezina metoda pomogla bi u sprječavanju nereda i gnjavaže, ali ne slažu se svi s njom.

“Obožavam kečap, ali mrzim vrećice. Trebalo bi ih zabraniti”, komentirao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: “To je previše kečapa za jedan krumpirić.”

Međutim, neki su ostali potpuno oduševljeni njezinom idejom. “Napokon, trik koji zapravo mogu koristiti”, komentirao je jedna korisnik. “Sjajno! Zašto se nisam ovog prije sjetila?”, pitala se druga korisnica.

@ameliaholdsworth

#fyp #foryoupage

♬ Way Too Long - Nathan Dawe & Anne-Marie & MoStack
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije