Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MOGLA VJEROVATI

Otkrila da ju dečko vara zbog njegovog pametnog sata: 'Spavao je s prostitutkama!'

Tik Tok
09.06.2022.
u 12:30

Sumnjala je da joj nešto krije i imala je loš osjećaj pa je potražila poruke koje su mu ostale u 'smartwatchu'.

Bez obzira odlučite li ostaviti partnera nakon prevare ili ostati s njim, sigurno je užasno biti prevaren, a to je potvrdila i jedna djevojka koja je da je dečko vara otkrila sasvim slučajno; a najgore joj je bilo kad je saznala s kim.

Kako piše The Sun, djevojka je na svom Tik Tok profilu ispričala kako je za njegovu prevaru saznala kad je slučajno pročitala poruke s njegovog pametnog sata. Budući da je, kaže, nešto sumnjala i imala loš predosjećaj, pogledala je njegove prepiske koje su ostale zabilježene na satu i šokirala se.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze

1/5

- Pronašla sam jako puno dopisivanja s različitim ženama, a svakoj je pisao kako želi biti s njom u krevetu; i što je najgore, većina su bile prostitutke! Nisam mogla vjerovati... - rekla je u videu. 

Tamo je i pokazala neke od poruka koje je njezin, sada već bivši dečko, slao raznim ženama, pa se vidi gdje jednu ženu pita kad je dostupna i koliko bi joj trebao platiti. Korisnici koji su pogledali video su joj u komentarima napisali da im je žao što je prošla kroz to, a neki su ispričali i svoja iskustva s partnerima koji su ih varali.

- Nek ti bude drago što si ga uhvatila sada, a ne kasnije. Izgubila bi samo još više vremena na osobu koja to nimalo ne zaslužuje - napisala joj je jedna korisnica.

- To se dogodilo i meni prije dosta godina, ali se radilo o mojoj najboljoj prijateljici. Misliš da nema šanse da tvoj partner to radi i onda se šokiraš. Ja sam nakon toga našla puno bolju osobu i znam da ćeš i ti! - dodala je druga korisnica.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije