Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlika u godinama

Djevojka ispričala: 'Zaručnik je 25 godina stariji od mene! Govore da mi izgleda kao djed, ali ja ga volim'

TikTok
07.06.2022.
u 10:30

Mnogi misle da je s njim samo zbog novca te da njihova veza nije iskrena

Ljubav se može naći u svakom obliku, ali jedna djevojka stalno je na meti osuđivanja i vrijeđanja jer je mnogi optužuju da je sa svojim 25 godina starijim zaručnikom samo zbog novca.

Njih dvoje na društvenim mrežama redovito objavljuju zanimljivosti o svojoj vezi i o tome kako ona funkcionira zbog 25 godina razlike među njima. Abby (25) se tako vidi kako s Mikeom (50) uživa u večerama, praznicima, pa čak i putovanjima privatnim zrakoplovima, a, kako prenosi The Sun, u jednom videu je priznala da Mike voli uvijek plaćati sve.

@abbyelyssa He loves it 💗 #fyp #foryou #foryoupage #agegap #agegapcouple #agegaplove #ChimeHasYourBack @mikeypan ♬ Get Into It (Yuh) - Doja Cat

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina:

1/18

Unatoč brojnim videima na TikToku, mnogi korisnici društvenih mreža nisu uvjereni da je njihova ljubav iskrena te tvrde kako je Abby s Mikeom samo zbog novca.

“Sve za novac… Sad je vrijeme da se rastanete i budete bogati”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Tvoj djed je tako sladak!”

"Ovo je tako osvježavajuće. Sada razumijem zašto nisam pronašla svoju srodnu dušu. Još se nije rodio”, glasio je jedan komentar.

@abbyelyssa Baby 💖 #fyp #foryoupage #agegap ♬ original sound - Steven & Archie

Dva nerazdvojna psića iz skloništa, Peanut i Cashew, vjenčali su se i imali pravu ceremoniju ❤

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:45 07.06.2022.

Pa, što se, onda, pravdaš? Tvoja (vaša) stvar.

Avatar RuAF
RuAF
12:07 07.06.2022.

Sugar daddy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije