Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo na tržištu

Omiljeni napitak Madonne i na policama hrvatskih trgovina

napitak
29.05.2011.
u 12:00

Najprodavaniji prirodni sok u Americi, Dr. Martins Coco Juice, odsad se može kupiti i u Hrvatskoj

I Hrvati napokon imaju priliku kušati najprodavaniji prirodni sok u Americi – Dr. Martins Coco Juice. Napitak koji se dobiva iz mladog, zelenog kokosova oraha među poklonicima ima i brojne hollywoodske zvijezde poput Madonne, Demi Moore i Ashtona Kutchera.

Dugogodišnja istraživanja dr. Antonija Martinsa, priznatog svjetskog pedijatra, nutricionista i liječnika sportske medicine, pokazala su kako je tekućina života, kako se naziva sok koji ispunjava mladi zeleni kokosov plod, bogata visokovrijednim nutrijentima – vitaminima, mineralima i aminokiselinama. Trenutačno se može pronaći u tri okusa na policama Super Konzuma te ekotrgovinama bio&bio.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
12:31 29.05.2011.

Baš me zanima, plaća li vama Todorić za ove reklame ili vi to onako, iz altruizma?

UN
unbekant
12:50 29.05.2011.

ako se Madona onako\"proljepsala\"od tog soka,falamu jaga necu ni probati,zelim ostati ovakav kakav sam,i nastavljam s \"karlovackom\"i dalje.......

OB
-obrisani-
16:58 29.05.2011.

Koliko kosta,.....40 kuna za pola litre?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije