Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anthony Turner

Omiljeni frizer top-modela otkriva kako napraviti 'zalizane' frizure

loreal (1)
Foto: L\'Oreal
1/6
02.03.2012.
u 11:06

Mladi britanski kreativac oblikuje kosu prstima, četkom i gelom, bez pretjeranog učvršćivanja

Mladi britanski frizer Anthony Turner zabljesnuo je na Pariškom tjednu mode. U samo nekoliko mjeseci postao je miljenik svih top-modela koje ga hvale da i u kreiranju frizura iznimno pazi na osjećaj ugode i očuvanje kose.

Za modnu reviju dizajnera Anthonyja Vacarella, koji voli paradokse pa je želio da frizure istodobno budu seksi i vojnički stroge, Anthony Turner oblikovao je moderni “zalizani vojnički look”.

Anthony Turner voli frizure oblikovati prstima, četkom i gelom. Primjećuje se slikarski učinak, kosa je začešljana na različite načine stvarajući prelijepe “perspektive”, objašnjavaju u L’Oréalu koji surađuje s Turnerom.

– Korijeni se oblikuju pjenom i plosnatom četkom, a nakon toga frizura se radi rukama i gelom. Tako možete napraviti frizure bez pretjeranog čupanja. Nove pjene daju volumen i oblik te omogućuju lako stiliziranje kose bez pretjeranog učvršćivanja. Dužine su naglašene njegujućim uljem za kosu – kaže Anthony Turner, otkrivajući savjete za “zalizani vojnički look”.

Nježno zagladite. Napravite razdjeljak te pjenom strukturirajte korijen prije nego što zaližete kosu gelom. To ćete postići ako kosu zaližete iza uha kao što to muškarci rade s pomadom. Osigurajte sjaj. Nanosite gel korak po korak te završite na dužinama.

Sakrijte gumicu. Napravite konjski rep kao profesionalci, s elastičnom vrpcom koja je iste boje kao i kosa. Obavijte rep pramenom kose i pričvrstite kosu pjenom i ukosnicama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije