Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
It Portorikanka

Od spota za Rickyja Martina do najunosnijih ugovora i revija

joan smalls
Foto: Givenchy
1/5
15.04.2012.
u 00:01

Za egzotičnom Joan Smalls svi su ludi - nakon što ju je Riccardo Tisci vinuo u modne visine, Portorikanka \"juri\" prema statusu supermodela koji, sudeći prema silnim ugovorima poput Estee Lauder i Victoria\'s Secreta, itekako zaslužuje

Joan Smalls pojavila se prvi put na pistama još prije 11 sezona, no 23-godišnju tamnoputu manekenku na modnoj sceni ništa ne može zaustaviti - Dolce&Gabbane, Alexander Wang, Balmain i Givenchy oduševljeni su njezinom egzotičnom ljepotom kojom se vješto poigravaju na pistama, kao i u kampanjama.

Karijeru je počela još 2007. godine kada je potpisala za Elite Model Managment u New Yorku, a prva veća kampanja uslijedila je godinu poslije kada je postala zaštitno lice kandadskog brenda Ports 1961. Ljepoticu Joan \"iskoristio\" je i Ricky Martin, ali samo za potrebe snimanja njegova spota \"It\'s Alright\".

No prijelomna godina za Portorikanku bila je 2010. Riccardo Tisci \"bookirao\" ju je da hoda za Givenchyjevu reviju visoke mode. Otad Joan ne prestaje nizati modne uspjehe - kako na pistama, tako i za kampanje raznih modnih kuća. Postala je zaštitno lice Guccija, Chanela, Givenchyja, Ralpha Laurena, Roberta Cavallija i Stelle MaCartney.

Prošla joj je godina definitivno bila najuspješnija. Dobila je šansu kakva se rijetko pruža i koja ju je odvela u sam modni vrh - potpisala je ugovor s kozmetičkim divom Estee Lauder. A šlag na kraju torte je bio kad se pridružila Victorijinim anđelima. No i ovu godinu Joan nastavlja u revijalnom tonu s dvije Vogueove naslovnice - talijanski i australski, a sudeći prema dosadašnjoj karijeri, zanosna Joan imat će još puno posla.

Komentara 1

DC
d_chatterley
21:41 15.04.2012.

Ovak je mogla biti i nasa Nina Moric da se nije unakazila :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije