Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suprotno popularnom mišljenju

Novo istraživanje: Žene s većim grudima manje varaju i vjernije su

Shuttershock
18.08.2022.
u 16:30

Veličina košarica broj jedan kod preljubnika je B, a nevjerojatnih 35% žena te veličine varaju svoje partnere.

Žene s većim grudima najvjernije su i najmanje varaju, pokazalo je istraživanje. Istraživači su ispitali samoprozvane varalice kako bi otkrili veličine košarice onih za koje je najvjerojatnije imati aferu iza leđa svog partnera.

Studija je pokazala da je samo 31% imalo "velike grudi", odnosno veličine košarica D-G. One s F košaricama i više bile su najmanje sklone varanju, kako prenosi Daily Star.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Daleko je vjerojatnije da su varalice bile one s manjim grudima, s 69% njih koje su imale grudi između AA i C veličine. Žene s grudima veličine B najviše varaju, čineći 35% od 1000 anketiranih koji su sami priznali da varaju.

Istraživači na web stranici za upoznavanje illicitencounters.com također su otkrili da je donje rublje po izboru za dvije osobe bilo Marks & Spencers, koje je odabralo 42% žena.

Glasnogovornica Illicit Encounters rekla je: “Istražili smo 1000 naših članica kako bismo otkrili nekoliko zanimljivih činjenica o varanju i veličini ženskih grudi. Rezultati su otkrili da 69% žena koje varaju imaju veličinu grudnjaka između AA i C košarica, zbog čega će žene s manjim grudima vjerojatnije prevariti u usporedbi sa ženama s većim grudima. Veličina košarica broj jedan kod preljubnika je B, a nevjerojatnih 35% žena te veličine varaju svoje partnere.”

Što jesti za život bez boli i upala? Stručnjaci otkrivaju koje namirnice uključiti u prehranu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije