Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Neka briga o rublju bude jednostavna

Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja
Foto: Promo
1/3
26.09.2018.
u 10:32

Uštedite vrijeme i energiju uz nove Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja

Pranje rublja predstavlja gotovo svakodnevnu obavezu u prosječnoj obitelji kojoj je potrebno posvetiti određeno vrijeme. Da ne spominjemo još i glačanje koje oduzima još više vremena ili činjenicu da čak i oprano rublje može imati tragove mrlja ili neugodan miris. Život može biti kompliciran i bez toga, pa zašto ne bismo brigu o rublju učinili jednostavnom? Dopustite da se za to pobrine Gorenje, svojom novom generacijom perilica i sušilica rublja koje se mogu pohvaliti najnovijom tehnologijom osmišljenom kako bi pružile najbolju brigu i za najosjetljivije tkanine.

Foto: Promo

Više pare za manje glačanja i mekše rublje

Uz novu Gorenje WaveActive generaciju perilica i sušilica rublja, sada možete potrošiti manje vremena na brigu o rublju, a više vremena možete posvetiti onim stvarima u kojima zaista uživate. Karakteristika SteamTech učinkovito njeguje rublje i uklanja nečistoće, bakterije, mikrobe i neugodne mirise te smanjuje gužvanje odjeće. Ova posebna SteamTech karakteristika učinit će vaše rublje temeljito čistim, manje naboranim i mekšim, bez korištenja omekšivača. SteamTech omogućava dodatan tretman rublja parom na kraju programa sušenja kako bi se osvježila vlakna, a odjeća postala mekša i manje naborana, čime se minimizira, ako ne i u potpunosti uklanja potreba za glačanjem.

Foto: Promo

Tiše perilice rublja

Perilice rublja mogu postati prilično glasne za vrijeme procesa pranja, a i velik su potrošač električne energije. Ipak, kod Gorenje WaveActive perilica i sušilica rublja to nije slučaj jer se mogu pohvaliti jedinstvenim bočnim stranicama StableTech i novim inverterskim PowerDrive motorom koji osigurava veliku uštedu energije budući da pomoću njega uređaji dostižu energetski razred A+++ uz dodatne uštede od -50% u potrošnji energije za perilice te energetski razred A+++ uz dodatne uštede od -10% u potrošnji energije za sušilice rublja. Štoviše, ovaj tihi ali snažan i učinkovit motor produžuje životni vijek perilica i sušilica rublja te osigurava tihi rad uređaja, kako vas ne bi ometao dok uživate u stvarima koje volite.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije