Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Ne želim više biti ljubavnica! Seks nam je nevjerojatan, ali on ne želi ostaviti svoju djevojku'

Shuttershock
11.03.2021.
u 21:12

Stalno joj govori da ona nije samo njegova tajna i da stvarno želi biti s njom

- Dosta mi je biti tajna ljubavnica svog dečka. Seks je intenzivan i nevjerojatan, sasvim izvan ovog svijeta, ali on je zarobljen u drugoj vezi i kaže da ne može biti sa mnom. Već se dvije godine viđamo - napisala je jedna žena za The Sun.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

Stalno joj govori da ona nije samo njegova tajna i da stvarno želi biti s njom, ali boji se ostaviti svoju djevojku jer misli da se neće moći snaći bez njega. Iako joj svi prijatelji govore da je on samo iskorištava, ona svejedno želi s njime ostvariti svoju budućnost.

- Vaš se dečko ne može obvezati vama dok je s nekim drugim. Jeste li sigurni da se ne opravdava samo da vas obje zadrži u svom životu? Ako on ne može pronaći način da je ostavi, možda so to nikada ni neće dogoditi. Najbolji način da saznate jesu li njegove istinite je odrediti vremensko ograničenje da je napusti. Ako se to ne dogodi, koliko god teško bilo, zaista trebate krenuti dalje i pronaći nekoga tko vam može dati cijelog sebe - odgovorila joj je Deidre.

Procvjetalo je jedno od najljepših stabala u Zagrebu: Magnolija na Tomislavcu najavila je proljeće!

Komentara 2

YU
YugoGVXnostalgiCharger
10:43 25.03.2021.

Ti si ljubavnica a on je tvoj dečko? Ne razumijem te ljude koji žele preoteti nekoga nekome. Kao, tebi će biti vjeran? Sex nije jedina stvar u vezi, liku je to očito jasno a tebi nije. Čekaj još 20 godina, možda uspiješ.

MO
montello
18:21 12.03.2021.

nemoj bitces i ti ostavljena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije