Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stalno razgovaramo

Ne mogu prestati misliti na bivšeg koji je u zatvoru, iako imam novog boljeg dečka...

Shutterstock
15.02.2019.
u 07:00

Zašto ne mogu biti sretna s novim dečkom, pitala je djevojka kolumnisticu Deidre

Deidre odgovara na ljubavne probleme u svojoj kolumni na The Sunu

"Moj bivši je u zatvoru i to ne prvi puta, a ja stalno razmišljam o njemu. Bili smo skupa četiri godine. On ima 32 godine, a ja 29. Sve je bilo divno na početku. No uvijek bi postalo nasilno kad bi bili pijani."

Djevojka koja se požalila kolumnistici sada ima novog muškarca u životu

"Moj novi dečko ima 28 godina. On je toliko divan i umirio je moj život. On ne zna da se ja i dalje čujem sa svojim bivšim i da razgovaramo telefonom svaki dan. Bivši mi govori da mu jako nedostajem, a i on meni. Novi dečko primijetio je da nešto ne valja sa mnom, i stalno me ispituje je li sve u redu. Zašto ne mogu zaboraviti bivšeg?"

Deidre odgovara: "Jeste li navikli na život s puno drame i stresa? Teško je živjeti tako no ipak daje vam adrenalin i neki dobar osjećaj. Recite svom bivšem dečku da niste dobri jedno za drugo. Prestanite razgovarati s njim svaki dan i usredotočite se na svoju novu vezu s boljim muškarcem."

Kumice s Trešnjevačkog placa imaju najbolje ljubavne savjete

 

Ključne riječi

Komentara 2

SC
schwertransport
07:17 15.02.2019.

Ako nemate za prsten sa dijamantom i šamar će je rasplakati

TR
tratincica68
08:57 15.02.2019.

Pukni postu.pa odi i ti.pa se vidite onda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije