Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Napravljena nova aplikacija za spojeve: Povezuje osobe koje vole fitness i aktivan način života

shutterstock
30.10.2020.
u 07:00

Nova aplikacija osmišljena je tako da uključuje sve spolove kao i seksualne orijentacije, a smiju ju koristiti samo punoljetne osobe.

U Australiji je pokrenuta nova aplikacija za spojeve dizajnirana da poveže aktivne samce s drugim istomišljenicima koji cijene zdravlje, kondiciju i općenitu dobrobit. Nazvana Fitafy, aplikacija je koja se usredotočuje na zajedničke interese, a ne samo na izgled, kako prenosi Daily Mail.

Aplikacija je napravljena kao i uobičajene aplikacije za spojeve, gdje korisnici odlučuju hoće li nekog označiti s ‘da’ ili ‘ne’, ovisno o njihovim profilima. Jednom kada se oba korisnika međusobno označe s ‘da’, dobivaju notifikaciju i njihovo upoznavanje može početi. 

Korisnici mogu istaknuti neke aktivnosti koje bi voljeli raditi s partnerom, poput trčanja, hodanja, dizanja utega, ali i hranu koju vole pripremati.

Osnivač Brendan McCormack iz Pertha razvio je aplikaciju nakon što ga je velika publika ljubitelja fitnesa na društvenim mrežama pitala za savjet kako upoznati druge fit i zdrave ljude.

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru:

1/2

Nakon razvoja, aplikacija Fitafy pokrenuta je na nacionalnoj razini krajem listopada 2020. u Australiji, a planira se globalno pokrenuti 2021. godine.

- Misija Fitafyja je povezati ljude koji dijele iste vrijednosti, ljubav prema vježbanju i aktivan životni stil - rekao je Brendan.

- Fitafy je tu da pomogne svijetu da prihvati aktivan i zdrav način života - dodao je.

Nova aplikacija osmišljena je tako da uključuje sve spolove i seksualne orijentacije, a jedini uvjet je da korisnici moraju biti punoljetni.

Fitafy je besplatan za preuzimanje i na Appleu i na Androidu, ali korištenje se mora plaćati svaki mjesec, svaka tri ili jednom u pola godine.

Kladionica u zoološkom vrtu: Životinje predviđaju hoće li na izborima pobijediti Trump ili Biden!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije