Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo deidre

'Nakon samo šest mjeseci veze, moja djevojka je izgubila interes za intimu'

shutterstock
04.02.2021.
u 21:12

Nisu imali seks već deset dana i sada se pita što napraviti.

- Kada sam ušao u vezu sa svojom djevojkom, imali smo seks svaki dan i to dva puta dnevno. Sada, šest mjeseci kasnije, ona samo leži u krevetu i gleda svoj mobitel, a zatim se okrene i ode spavati - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

On ima 28 godina, a ona 32, a tvrdila je da ima visoki seksualni nagona kao i on. Zapravo mu se žalila da joj bivši dečko nije želio imati seks dovoljno često. Iako se trudi biti romantičan i udovoljiti je, ona ga uvijek odbija. Nisu imali seks već deset dana i sada se pita što napraviti.

- Molim te, nemoj misliti da te više ne smatra privlačnom. Trebate pronaći trenutak za razgovor, ali najbolje je kad niste u krevetu. Recite da ste zabrinuti i želite joj se približiti, kao što ste bili na početku veze. Recite da osjećate da oboje propuštate intimnost. Pitajte je li nešto smeta, na primjer, stres ili možda ima problema s dijelovima vaše veze - odgovorila mu je Deidre.

Volite li spavati u hladnoj ili toploj sobi? Provjerite koja je temperatura idealna za miran san!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije