Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kažu liječnici

Muškarci pokušavaju povećati penis sokom od jabuke: 'Samo par stvari za to stvarno djeluje'

shutterstock
06.06.2023.
u 23:04

Mnoge pilule i kreme obećavaju da će povećati penis samo korištenjem biljaka, hormona i vitamina, no većini ipak nedostaje bilo kakvih znanstvenih dokaza.

Iako su žene više puta rekle da im nije presudna, mnoge muškarce čini se veličina penisa ipak muči, a internet je pun savjeta i 'trikova' kako ga povećati. I premda neki možda i djeluju, mnogi su savjeti mitovi kojih se pametnije kloniti, a jedan od popularnijih je onaj da se penis povećava od - soka od jabuke.  Razlog je taj što se sok od jabuke većinom sastoji od šećera i polifenola; mikronutrijenata koji se inače nalaze u biljkama, no ne postoje znanstveni dokazi da će ono što se jede ili pije izravno utjecati na veličinu vašeg penisa pa tako ni sok od jabuke. Ipak, neke studije sugeriraju da konzumiranje jabučnog octa može pomoći reproduktivnom zdravlju i izliječiti erektilnu disfunkciju.

Naime, stanja poput dijabetesa, visokog kolesterola i pretilosti često između ostalog utječu i na sposobnost erekcije, a redovito pijenje jabučnog octa može pomoći sa simptomima nekih od njih, uglavnom pomažući pacijentima da izgube težinu i smanje šećer u krvi, kažu stručnjaci i savjetuju da jednu ili dvije žličice octa dodate u toplu ili hladnu vodu i pijuckajte kroz dan. Ako se pitate koje su metode za povećanje penisa dostupne na tržištu, mnoge pilule i kreme obećavaju da će povećati penis samo korištenjem biljaka, hormona i vitamina, no većini ipak nedostaje znanstvenih dokaza.

Jedan od načina da se penis zaista poveća su takozvani ekstenderi za penis s kojima korisnici moraju biti strpljivi jer će proći najmanje šest mjeseci prije nego se vide rezultati. Isto tako, to nije rješenje za svakoga, a mnogi će odustati čim čuju da ono podrazumijeva stavljanje utega ili malog produžnog okvira na penis kako bi se rastegnuo. Ako ekstendere koristite na pogrešan način, mogli biste oštetiti organ, što između ostalog može biti pogubno za vaš seksualni život.

Vakuumski uređaji također su kratkotrajna opcija koja mijenja izgled penisa pomoću pumpe za uvlačenje krvi u penis uzrokujući njegovo oticanje, no prekomjerna uporaba može dovesti do oštećenja tkiva penisa, što može dovesti do slabije erekcije. Mnogi se muškarci ipak na kraju odlučuju na operaciju, a jedna od opcija je umetanje silikonskog implanta. Liječnici za to naprave mali rez iznad penisa, zatim ispod penisa umetnu komad medicinskog silikona kako bi ga učinili dužim i širim, piše The Sun.

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije