Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skinite mu poklopac

Muškarac pokazao koliko prljavštine se skuplja u PlayStationu i upozorio druge da se bace na čišćenje

TikTok/dtpeach
22.04.2021.
u 15:30

Službena web stranica PlayStationa podsjeća i da prije čišćenja njihovih uređaja uvijek treba skloniti strujne kabele konzole, a za uklanjanje prašine preporučuju mali ručni usisavač.

Jedan je muškarac nedavno s TikTok korisnicima podijelio svoje otkriće o čišćenju PlayStationa i tako iznenadio mnoge koji imaju tu igraču konzolu.

Korisnik pod imenom @dtpeach u svom viralnom postu pokazuje koliko se prašine nakupilo unutar uređaja, a nije, kaže, imao pojma da prljavština ulazi i ispod poklopca.

Kasnije u komentarima piše da je zbog češćeg boravka kod kuće primijetio i neke stvari koje ne bi da nije bilo pandemije i lockdowna, a sad je, kaže, iznenađen gdje se sve prašina 'zavuče i sakrije'. 

Osim toga, tek je nedavno, piše, saznao da se poklopac PlayStationa 4 može skinuti i da se uređaj tako može temeljito očistiti.

SAD: Cijepljeni korisnici doma zarazili se novom varijantom

1/3

- Volio bih da sam to znao i prije - piše on na TikToku kraj svog videa koji je pregledalo više od  200.000 korisnika, a prikupio je na tisuće lajkova i komentara.

Mnoge je skidanje poklopca s konzole iznenadilo koliko i njega, pa su u komentarima uglavnom pisali kako je vrijeme da i sami očiste svoje igrače konzole.

@dtpeach

I wish I had known you can do this a long time ago! ##playstation ##playstation4 ##ps4

♬ original sound - Peachykeen

- Sad znam što ću raditi cijeli vikend - piše jedan pratitelj, a drugi su komentirali kako ih je 'strah i pogledati kako njihovi uređaji izgledaju iznutra',

- Nisam siguran želim li uopće maknuti taj poklopac - priznaje jedan dečko, no bilo je i onih koji su se čudili što neki ne znaju da se poklopac skida.

- Pa piše u uputstvima - podsjetio je netko, dok su drugi korisnike upozorili da kod čišćenja provjere i ventilatore i očiste ih, jer se inače uređaj može pregrijati-

A one koji su možda sad odlučili ukloniti prašinu sa svojih konzola 'znalci' upozoravaju da skidanje poklopca s PlayStationa može uređaju poništiti jamstvo - pa pripazite kako s njim baratate.

Inače, službena web stranica PlayStationa podsjeća i da prije čišćenja njihovih uređaja uvijek treba skloniti strujne kabele konzole, a dodaju i da je za uklanjanje prašine koja se nakuplja oko ventilatora najbolje koristiti mali ručni usisavač.

Isprobali smo PS5: Pogledajte što nudi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije