Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotovi u sekundi

Mučite se s čišćenjem lišća korijandera i peršina? Više nećete uz ovaj brzi trik

TikTok
23.07.2020.
u 07:00

Sve što vam je potrebno za ovaj trik je ribež i vaš omiljeni začin.

Kod kuhanja, najgori dio posla je sjeckanje i čišćenje povrća, što uključuje i micanje stabljike kod začina poput peršina i korijandera. No na TikToku proširio se jedan jednostavan trik kako brzo i lako odrezati lišće na korijandru, a potrebna vam je samo jedna stvar - ribež za hranu.

@jeenie.weenie

Thank you @anet_shevchenko for the hack! ❤️❤️ ##cilantro ##foodhack ##cookingtips ##chef ##foodprep

♬ original sound - jeenie.weenie

TikTok korisnica pod imenom @jeenie.weenie podijelila je video u kojem objašnjava kako ona koristi ribež za micanje stabljike korijandera. Sve što trebate napraviti je uzeti korijander, provući početak stabljike kroz rupu na ribežu te povući s druge strane. Tako listovi ostaju s jedne strane, a stabljiku vučete s druge strane i dobijete savršeno izrezan korijander, ili peršin, ovisno što koristite.

Mnogi su bili oduševljeni njezinim jednostavnim trikom. - Trebalo mi je ovo! Naprosto obožavam korijander - komentirala je jedna korisnica. - O moj Bože! Nevjerojatno! Jedva čekam probati ovo, baš volim korijander - složila se druga korisnica. - Oduševljena sam! Sada kada bi još našla nešto za ružmarin, bilo bi sjajno - glasio je jedan komentar.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije