Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte!

Muči vas ‘rolanje’ palačinki? S ovim trikom bit će savršene svaki put!

Shutterstock
30.01.2024.
u 06:00

Potrebna vam je samo vilica

Svatko ima neki svoj način motanja palačinki. Jedna žena je na svom TikTok profilu objavila kratak video u kojem demonstrira jednostavan način motanja palačinki uz pomoć vilice, piše Mirror

Neki bi mogli saviti ili zarolati palačinku golim rukama, riskirajući da opeku prste ili ih uprljaju ljepljivim dodacima. Drugi će se jednostavno odreći motanja te narezati poslasticu prije prije nego što je pojedu pomoću vilice.

@cleaningcorner pancake day party trick 😉 #pancakeday #pancakes #lifehack #pancake ♬ All For Us - from the HBO Original Series Euphoria - Labrinth & Zendaya

TikTokerica Georgia koja objavljuje o čišćenju, domu i životnom stilu, ima obilje mudrih trikova za uštedu prostora i savjeta o organizaciji. Stoga ne čudi što su njezine palačinke uredne kao i njezin dom. Georgia pod korisničkim imenom @cleaningcorner na TikToku je objavila svoj 'najbolji trik za zabavu za palačinki' - i nije razočarala.

U videu, koji je prikupio 1,2 milijuna pregleda, Georgia stručno rola svoju palačinku u savršeni oblik burrita, koristeći samo vilicu. Kako bi postigla savršeno zamotanu palačinku, Georgia prvo ugura rub palačinke između prvog i drugog zupca vilice, prije nego što lagano okreće u oblik.

Rezultat je izgledao uredno i ukusno,  Georgijine pratitelje.Jedna je osoba napisala: "Ovo je zapravo tako pametno. Moja obitelj radi palačinke za večeru jer nema vremena za doručak pa ću to sigurno raditi večeras!" Međutim, drugi se našalio: "Možda volim opeći prste". Treći je ponosno izjavio: "Ne jer koristim ruke kao životinja"

Čokoladni keksi od samo pet sastojaka pravi su hit na internetu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije