Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

MoslaVina Kutina 2019. – festival vina

MoslaVina Kutina 2019. – festival vina
16.05.2019.
u 09:20

Festival je posvećen izvornim hrvatskim sortama, a ugostiti će brojna vina ostalih hrvatskih regija, te susjednih zemalja

U najvećem gradu vinorodne Moslavine – Kutini, 31. svibnja i 1. lipnja održavati će se manifestacijaMoslaVina Kutina 2019. – festival vina“. Ovaj ulični festival uključuje brojne elemente: tradicionalnu i ove godine 26. po redu Izložbu vina Hrvatske i vina izvornih sorti, vinske degustacije, kuću Škrleta, te brojne atraktivne kulturno-zabavne i gastronomske sadržaje.

Festival je posvećen izvornim hrvatskim sortama, a ugostiti će brojna vina ostalih hrvatskih regija, te susjednih zemalja. Za posjetitelje se pripremaju posebni programi vođenih kušanja vina, radionice i predavanja, cooking show programi, vinske igre i drugi sadržaji.

Najveći moslavački vinari i njihovi gosti predstaviti će se na posebnom izložbenom prostoru, a posjetitelji će moći kušati sva vina pristigla na ocjenjivanje. U jednom ležernom druženju s vinarima i čavrljanju uz vino, kompletno događanje prati glazba, u dnevnoj priči akustika, a u večernjim satima atmosferu će dodatno podići nastupi Jasmina Stavrosa i Prljavog kazališta.

Uz posebno osmišljene programe, u Kutini možete provesti cijeli vikend. Osim uživanja na samoj manifestaciji, u ponudi je i posebna vinska biciklijada, obilazak podruma i kleti, te brojne druge aktivnosti.

Dobrodošli u Moslavinu – domovinu Škrleta!

Dodatna ponuda za aktivne posjetitelje:

Vinski vikend u Kutini

31.5.-1.6. Vinski maraton u Kutini na dva kotača

1.6. Wine - bike tour (vinska biciklijada)

1.6. Organizirani prijevoz (Zagreb – Kutina – Zagreb) na Festival vina „MoslaVina Kutina 2019.“

 

Više informacija:
www.turizam-kutina.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije