Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodna situacija

'Moja djevojka želi useliti kod mene i mojih roditelja, ne znam više kako da ju odbijem'

Shutterstock
09.11.2020.
u 18:45

Stalne svađe dovele su ga do razmišljanja da prekine vezu.

Anonimni 23-godišnjak javio se psihoterapeutkinji Deidre jer ne zna kako riješiti situaciju u kojoj se našao. Naime, on i njegova djevojka, koju je upoznao na odmoru u Španjolskoj prije godinu i pol, počeli su živjeti zajedno tijekom karantene. 

Pitali smo građane: što je najljepše što vam se dogodilo u 2020.? 

Do tada su održavali vezu na daljinu, a onda je on odlučio doseliti k njoj. Veselio se upoznavanju novih ljudi, kulture... Ipak, nakon nekog vremena počeo mu je nedostajati dom, pa se vratio roditeljima. Stalno se svađaju zbog njegove odluke i bez obzira na svu ljubav koja postoji između njih, njemu je dosta tih ružnih trenutaka. "Stalno me ispituje može li doseliti k meni i mojim roditeljima, a ja ju odbijam", ispričao je Deidre i rekao da ne zna što učiniti.

"Ako ona nije orijentirana na obitelj kao i ti, teško je raspravljati o ovoj temi. Možda možete živjeti zajedno, ali ne kod tvojih roditelja već negdje malo dalje, u tvom gradu. Moraš biti iskren s njom i dobro razmisliti o svemu", rekla je Deidre.

Vaše radno mjesto može uzrokovati razvod braka, evo zašto:

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije