Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevara

`Moj muž me uhvatio u krevetu s dostavljačem...`

Dostavljač
Getty Images
28.03.2019.
u 20:38

Žena traži savjet treba li ostaviti supruga i otići s ljubavnikom, no, stručnjakinja za odnose to ne smatra dobrom idejom.

"Moj je suprug jednog dana došao neočekivano ranije s posla i uhvatio me u krevetu s drugim.  U braku sam sedam godina, imam 29, a moj suprug 30. Braknam nije dobar i moj muž me je prije četiri odine varao s kolegicom s posla s kojom je često boravio na poslovnim putovanjima. Kada sam pronašla kondome u njegovom džepu, a mi ih ne koristimo, priznao mi je nevjeru. I obećao da će prekinuti taj odnos. Djevojka je ubrzo otišla iz firme u kojoj su radili oboje. "

Žena je poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun, pojasnila kako je i ona zaposlena i prije dvije godine je odlučila da će svoje namirnice naručivati online kako bi joj bile isporučene kada dođe kući s posla. No, dostavljač je bio vrlo privlačan muškarac pa se među njim stvorila neka iskra. Jednom je naručila šest boca vina pa je zamolila dostavljača da joj pomogne unijeti ih u kuću. Kada ih je spustio na pod i podigao se, sudarili su se, a zatim i počeli ljubiti. Završili su u krevetu i otada održavaju seksualne odnose svaki tjedan. On ima 26 godina. 

Jedno popodne njen je suprug došao kući ranije s posla kako bi spremio stvari za posao, no uhvatio je ženu s dostavljačem u krevetu. Žena traži savjet treba li ostaviti supruga i otići s ljubavnikom, no, stručnjakinja za odnose to ne smatra dobrom idejom. Pojašanjava kako mladi dostavljač nije izrazio želju za ozbiljniju vezu i zajedničku budućnost sa ženom s kojom ima seksualne odnose te mu vjerojatno odgovora da ima nekoga s kim ože imati seksualne odnose svaki tjedan, a bez obveze.

Vjenčani par svakako bi trebao sjesti za isti stol i razgovarati o svojim problemima i pokušati ih riješiti prije donošenja drastičnih odluka.

Pogledajte i video Putnica izbačena iz zrakoplova

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar kaligulaa
kaligulaa
07:50 29.03.2019.

Ovo je pravi nivo ovog portala, ubuduće se držite samo ovakvih tema, naravno uz nezaobilazno pisanje o "regionu".

Avatar Dr Evil
Dr Evil
08:28 29.03.2019.

pa to je samo seks...

DU
Deleted user
06:56 29.03.2019.

Evo na taj način i onaj Milojko može planirati potomstvo sa svojom Milijanom ili kak se već zove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije