Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi podjelu troškova

Mladić podijelio: Djevojka je odbila da ju odveze doma, ali je onda tražila novac za taksi

TikTok/@peterpribylpierdinock
18.10.2021.
u 13:21

Ona ga je odbila i rekla da će otići taksijem, a kada je stigla na svoju adresu poslala mu je nekoliko poruka.

Mladić imena Peter pronašao je jednu djevojku putem Bumble aplikacije i dogovorio spoj. Otišli su na večeru koju je on platio, a nakon toga joj je ponudio prijevoz doma. 

Ona ga je odbila i rekla da će otići taksijem, a kada je stigla na svoju adresu poslala mu je nekoliko poruka, prenosi The Sun.

Prva je bila pozitivna, zahvalila mu se za večeru, a već u drugoj je napisala da ju je taksi previše koštao pa bi ga zamolila da podijele troškove. 

"Ali rekla si da ne želiš prijevoz?", odgovorio joj je, a ona je na to rekla da bi mu svejedno poslala zahtjev putem Venmo aplikacije da joj uplati deset dolara.

Nije joj odgovorio, ali po načinu na koji je napravio video za TikTok može se zaključiti da se više neće nalaziti. 

Korisnici koji su pogledali video rekli su da je djevojka zaista besramna. "Uredu je ako nije htjela sjesti s tobom u automobil, ali tražiti novac za taksi kojim se sama vozila... Zaista nepristojno", komentirao je netko.

@peterpribylpierdinock

Probably the worst first date ever

♬ Mia & Sebastian's Theme - Kim Bo

Djevojci poslao poruku preko Tindera pa je pitao: Ti si ova debela?

1/1
Ključne riječi

Komentara 1

NE
neboiznadzagreba123
14:38 18.10.2021.

VL se više i ne trudi sakriti da nije ozbiljna novina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije