Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grozno

Mladenka je ljuta jer je prijateljica kupila njezinu haljinu iz snova

Shutterstock
20.09.2019.
u 23:00

Iako je znala kako je njezina prijateljica htjela upravo tu haljinu, morala ju je kupiti kada je vidjela kako joj dobro stoji, a time je ugrozila prijateljstvo

Mladenka je na Redditu napisala objavu o tome što je napravila njezina prijateljica. Obje se udaju u otprilike isto vrijeme, a njezina je prijateljica u trgovini probala vjenčanicu, o kojoj joj mlada priča već mjesecima, piše Mirror. 

Foto: Shutterstock

"Imam prijateljicu koja se udaje nekoliko mjeseci prije mene i pričale smo o vjenčanjima. Pokazala sam joj fotografiju vjenčanice koju želim kupiti. Nekoliko tjedana kasnije poslala mi je poruku s fotografijom sebe u istoj toj vjenčanici u trgovini i napisala da zna kako je to moja vjenčanica iz snova, ali joj se jako svidjela i znala je da se želi udati upravo u toj haljini.

Mislila je kako je to u redu jer je ja još nisam ni isprobala. Znala je da je to moja haljina iz snova i da sam je planirala isprobati i da ću je kupiti. Pitala me mogu li kupiti drugu haljinu, kako bi ona mogla imati ovu. Ne znam što da radim. Uzrujana sam. Mislim da je prešla granicu i da nije poštena. Što da radim? Probala sam mnogo haljina, ali sviđa mi se jedino ta. Trebam li je svejedno kupiti?" 

Ljudi su joj komentirali napisali da bi ipak trebala kupiti tu vjenčanicu i kako nije važno što njezina prijateljica ima istu. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije