Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno je

Djevojka otkrila neobičan, ali djelotvoran predmet kojim možete postići kovrče kod kuće

TikTok
08.04.2020.
u 07:00

Ni sama nije očekivala da će rezultat biti tako dobar.

Korisnica TikTok aplikacije, Bri Harmon iz Amerike podijelila je s pratiteljima genijalni trik za postizanje kovrča s jednom stvari koju svi imamo kod kuće - remen od ogrtača, prenosi The Sun.

U videu objašnjava kako sve napraviti i točno pokazuje kako da remen 'složite' u kosu. "Napravite nešto kao riblju kost, vrtite remen u krug i uzimajte pramen po pramen. Sve to radite dok cijela kosa ne bude omotana."

@bacardibri123

This is cringeworthy but 10/10 would recommend ##fyp ##foryou ##DecadesofHair ##coronavirus

♬ Buttercup - Jack Stauber

Bri, koja inače ima ravnu kosu, prespavala je s ovim, a iduće jutro opet snimila video kako bi pokazala rezultate. Ostala je u šoku kada je maknula remen i rekla kako ovo preporučuje svima.

"Nisam koristila nikakve proizvode, samo je prošlo dva dana od pranja kose. Ono što ne bih preporučila je da ovu metodu isprobavate na mokroj kosi, jako će se teško osušiti. Kovrče su mi trajale cijeli dan, a nisam koristila ni lak za kosu iako bih to napravila idući put."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije